Sziasztok!
Hogyan lehet elérni meglévő kurzusoknál, hogy csak tanár legyen jogosult a beíratásra. Tehát tanuló ne tudjon beiratkozni egy kurzusba.
Új kurzusoknál segédprogramoknál megtaláltam a beállítást.
Vendégeknél jelszóval működik
De már meglévő kurzusoknál?...
Szia!
Az adott kurzusban: Beállítások >>> Felhasználó >>> Beiratkozási módszerek >>> Saját beiratkozás (hallgató)---> Saját beiratkozás engedélyezése: Nem -re állítása
Így sikerül?
Csaba
Az adott kurzusban: Beállítások >>> Felhasználó >>> Beiratkozási módszerek >>> Saját beiratkozás (hallgató)---> Saját beiratkozás engedélyezése: Nem -re állítása
Így sikerül?
Csaba
Ezzel a megoldással az a probléma hogy így a már meglévő felhasználók aki a kurzussal együtt be lettek importálva sem tudnak belépni .
De jónak tűnik ha beiratkozási kulcsot állítok itt be!
De jónak tűnik ha beiratkozási kulcsot állítok itt be!
Igen, ezt később vettem észre. Bocsánat.
Igen, megváltoztatni a kódot...
...de talán az is jó, ha a beiratkozási időszakot napokkal, vagy határidővel adod meg, mert akkor előre tervezhetsz, kevesebb az utómunka.
Igen, megváltoztatni a kódot...
...de talán az is jó, ha a beiratkozási időszakot napokkal, vagy határidővel adod meg, mert akkor előre tervezhetsz, kevesebb az utómunka.
Kedves Fórumozók!
Nekem több dologban is segítségre lenne szükségem!
Én még jelen pillanatban az alap portáladminisztrációnál tartok és nagyon kezdő a témában.
Van-e valami adminisztrátori leírás esetleg valakinek?
Köszönettel:
Lajkó Krisztina
Nekem több dologban is segítségre lenne szükségem!
Én még jelen pillanatban az alap portáladminisztrációnál tartok és nagyon kezdő a témában.
Van-e valami adminisztrátori leírás esetleg valakinek?
Köszönettel:
Lajkó Krisztina
Válasz erre: Lajkó Krisztina
Tárgy: Beiratkozás kurzusba moodle 2.2
Törölt felhasználó írta időpontban
Sziasztok!
Én is szívesen vennék egy adminisztrátori leírást... :)
Én is szívesen vennék egy adminisztrátori leírást... :)