Technikai fórum

Help

 
Kép
Help
csorgo barbara írta 2008. április 5., szombat, 21:21 időpontban
 

Üdvözlök mindenkit,

előre bocsátom, nem vagyok informatikus és nincs tapasztalatom a moodle-lal, de éppen ezért jelentkeztem be ide: szeretnék aktív felhasználóvá válni és hasznosítani, de nem igazán találok átfogó dokumentációt erről a témáról. Mindenhol van leírás, ízelítő, de kérdezem: létezik valahol nem informatikus érdeklődőknek is részletes leírás, valamint olyan telepítési útmutató, ami után valóban használni is tudom? Próbáltam itt a portable moodle-t, de nem jártam sok sikerrel. Szóval hol juthatok hozzá és hol tanulhatom meg a használatát? Van erre esetleg tanfolyam? Bár szerintem elég a könyv, dokumentáció is. Gyakorló felhasználó vagyok és e-learning-es, szóval nem teljesen avatatlan, de nem a moodle-lal dolgozunk.

Távlati terveim volnának a moodle-lal, nagyon megköszönném a segítséget!

üdv

Csörgő Barbara

Kép
Tárgy: Help
Vágvölgyi Csaba írta 2008. április 5., szombat, 22:38 időpontban
 
Kedves Barbara!

Ha csak magával a Moodle-el szeretne ismerkedni, akkor tudom ajánlani a Moodle Homokozó tesztrendszerünket. Ha tényleg sajátot szeretne abban is tudok segíteni.
A Windows alatt szeretné kipróbálni a rendszert, akkor a Wampserver nevű (Apapche+php+Mysql) futtató környezetet ajánlom + ezt a linket :
http://docs.moodle.org/hu/Alapok:A_Moodle_telep%C3%ADt%C3%A9se

Ha ettől több segítségre szorul, várjuk a kérdéseket :)

Vágvölgyi Csaba

Kép
Tárgy: Help
csorgo barbara írta 2008. április 6., vasárnap, 10:32 időpontban
 

Kedves Vágvölgyi Csaba,

nagyon köszönöm a gyors választ és a segítséget, meglátogatom az ajánlott helyeket és mindenképpen jelentkezem, ha kérdésem van! klassz

üdv

Barbara