Kedves Moodle Barátok!
Tudom, hogy ez nem egy álláskereső portál - elnézést is kérek a nem kimondottan technikai fórumra való témáért - a nagy létszámú résztvevői körre való tekintettel mégis közzéteszem az alábbiakat.
Jelenleg Budapest Főváros Kormányhivatalánál egy MOODLE rendszer portál és kurzus adminisztrátori, valamint tananyagszerkesztői teendőit látom el.
A portálon már több mint 8000 tegisztráló van.
Ebben a rendszerben bonyolítjuk le a Kormányhivatal munkatársainak éves kötelező információbiztonsági oktatását (mintegy 5000 fő), az új belépők információbiztonsági oktatásait, valamint a Rehabilitációs Főosztály jogszabályban előírt, külsős résztvevőknek szervezett online oktatásait. (kb. 3000 fő)
Kiemelten fontosnak tartom az oktatásban résztvevőkkel történő folyamatos kapcsolattartást, támogatást és visszacsatolást, hogy minden tanfolyami résztvevő a lehető legjobb tanulási élményt és támogatást kapja.
A multimédiás tartalmak szerkesztése, tesztfeladatok és interaktív tananyagelemek készítése is napi rutinom részét képezi.
Az általam fejlesztett tananyagok jelentős része SCORM kompatibilis.
Tananyagszerkesztői munkámban az alábbi szoftvereket használom:
- Adobe Captivate,
- Adobe Photoshop,
- Adobe Audition,
- Adobe Premiere Pro,
- Camtasia Studio,
- valamint különböző Microsoft alkalmazások.
A legutóbbi, általam készített információbiztonsági tananyag mesterséges intelligenciával készült, akadálymentesített tananyaghoz szükséges elemeket is tartalmaz, amelyek az alábbi alkalmazásokkal készültek:
- Alrite videó feliratozás,
- ElevenLabs Text to Speech,
- HeyGen Video Creator,
- KlingAI videó készítő,
- Nano Banana AI Art Generator.
Olyan munkalehetőséget keresek akár szerződéses, akár egyéni vállalkozói minőségben, ahol ezt az általam imádott munkát folytathatom és az évek során felgyülemlett rengeteg tapasztalatot hasznosíthatom.
Referenciaként szívesen bemutatom korábbi e-learning projektjeimet, illetve kész vagyok próba tananyag vagy demonstrációs tartalom készítésére is.
Foglalkoztatás szempontjából rugalmas vagyok: teljes munkaidős vagy részmunkaidős pozícióban, számlaképes átalányadózó vállalkozóként is dolgozni tudok.
Mobil szám: +36 30 165-4570