Moodle üzemeltetői és tananyagszerkesztői munkát keresek.

Moodle üzemeltetői és tananyagszerkesztői munkát keresek.

Okolicsányi Tivadar írta időpontban
Válaszok szám: 0

Kedves  Moodle Barátok!

Tudom, hogy ez nem egy álláskereső portál - elnézést is kérek a nem kimondottan technikai fórumra való témáért - a nagy létszámú résztvevői körre való tekintettel mégis közzéteszem az alábbiakat.

Jelenleg Budapest Főváros Kormányhivatalánál egy MOODLE rendszer portál és kurzus adminisztrátori, valamint tananyagszerkesztői teendőit látom el.

A portálon már több mint 8000 tegisztráló van.
Ebben a rendszerben bonyolítjuk le a Kormányhivatal munkatársainak éves kötelező információbiztonsági oktatását (mintegy 5000 fő), az új belépők információbiztonsági oktatásait, valamint a Rehabilitációs Főosztály jogszabályban előírt, külsős résztvevőknek szervezett online oktatásait. (kb. 3000 fő)

Kiemelten fontosnak tartom az oktatásban résztvevőkkel történő folyamatos kapcsolattartást, támogatást és visszacsatolást, hogy minden tanfolyami résztvevő a lehető legjobb tanulási élményt és támogatást kapja.

A multimédiás tartalmak szerkesztése, tesztfeladatok és interaktív tananyagelemek készítése is napi rutinom részét képezi.

Az általam fejlesztett tananyagok jelentős része SCORM kompatibilis.

Tananyagszerkesztői munkámban az alábbi szoftvereket használom:

• Adobe Captivate,
  • Adobe Photoshop,
  • Adobe Audition,
  • Adobe Premiere Pro,
  • Camtasia Studio,
  • valamint különböző Microsoft alkalmazások.

A legutóbbi, általam készített információbiztonsági tananyag mesterséges intelligenciával készült, akadálymentesített tananyaghoz szükséges elemeket is tartalmaz, amelyek az alábbi alkalmazásokkal készültek:

• Alrite videó feliratozás,
  • ElevenLabs Text to Speech,
  • HeyGen Video Creator,
  • KlingAI videó készítő,
  • Nano Banana AI Art Generator.
Kormányhivatali, határozott idejű szerződésem 2025. december 31-én lejár.
Olyan munkalehetőséget keresek akár szerződéses, akár egyéni vállalkozói minőségben, ahol ezt az általam imádott munkát folytathatom és az évek során felgyülemlett rengeteg tapasztalatot hasznosíthatom.

Referenciaként szívesen bemutatom korábbi e-learning projektjeimet, illetve kész vagyok próba tananyag vagy demonstrációs tartalom készítésére is. 

Foglalkoztatás szempontjából rugalmas vagyok: teljes munkaidős vagy részmunkaidős pozícióban, számlaképes átalányadózó vállalkozóként is dolgozni tudok.

Csatolom szakmai önéletrajzomat is.

Üdvözlettel: Okolicsányi Tivadar
Mobil szám: +36 30 165-4570

Kérem, magánban keressetek, ha tudtok ilyen lehetőségről.