Hotpot Balogh Csaba írta 2013. december 4., szerda, 14:36 időpontban Válaszok szám: 2 A mod_hotpot telepítése sikerült, de a qformat_hotpot nem :-( Támogatott még a kérdéstípusként való kezelése? Előre is köszönöm a segítséget! Csaba u.i.: A hotpot kiegészítést most töltöttem le a moodle.org oldalról és a moodle rendzserünk v2.47 Permalink Válasz Válasz erre: Balogh Csaba Tárgy: Hotpot Papp Gyula írta 2013. december 5., csütörtök, 07:38 időpontban Elvileg 2.6 kompatibilis.Véletlenül nem a moodle/question/type könyvtárba került?Ez igazából csak import lehetőség, ezért a moodle/question/format könyvtárba kell tenni. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz Válasz erre: Papp Gyula Tárgy: Hotpot Balogh Csaba írta 2013. december 5., csütörtök, 10:56 időpontban Kedves Gyula! Köszönöm! De! :-) ...én, voltam a figyelmetlen!Köszönöm! Sikerült!Csaba Permalink Előzmény megjelenítése Válasz
Válasz erre: Balogh Csaba Tárgy: Hotpot Papp Gyula írta 2013. december 5., csütörtök, 07:38 időpontban Elvileg 2.6 kompatibilis.Véletlenül nem a moodle/question/type könyvtárba került?Ez igazából csak import lehetőség, ezért a moodle/question/format könyvtárba kell tenni. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz Válasz erre: Papp Gyula Tárgy: Hotpot Balogh Csaba írta 2013. december 5., csütörtök, 10:56 időpontban Kedves Gyula! Köszönöm! De! :-) ...én, voltam a figyelmetlen!Köszönöm! Sikerült!Csaba Permalink Előzmény megjelenítése Válasz
Válasz erre: Papp Gyula Tárgy: Hotpot Balogh Csaba írta 2013. december 5., csütörtök, 10:56 időpontban Kedves Gyula! Köszönöm! De! :-) ...én, voltam a figyelmetlen!Köszönöm! Sikerült!Csaba Permalink Előzmény megjelenítése Válasz