Technikai fórum

Hivatkozás másik SCO-ba

 
Kép
Tárgy: Hivatkozás másik SCO-ba
Kiss Péter írta 2011. október 18., kedd, 21:34 időpontban
 
Kedves Second Lion Moot Admin!

Köszönöm a választ!
Nem a feltöltési korlát mérete a probléma.

Igazából kérdésem azért mertült fel, mert a felhasználók visszajelzése alapján jobban áttekinthetőnek találták, ha a mi általunk összeállított tartalomjegyzéket használták a tananyagon belül. (amikor egy swf fájlban volt az egész)
Viszont igényként felmerült, hogy egyes modulokat (fejezeteket) külön naplózzuk, hogy ki nyitotta meg, ki nem, illetve meddig jutottak el bennük. (Így több fájlba került, viszont így már Moodle-be nem tudtam úgy feltölteni, hogy egyes fájlok egymásra mutassanak)

Ti ilyenkor mit tesztek? Feltöltitek az egész tananyagot egy swf fájlban, egyben? Vagy egy SCORM csomagba töltötök fel több oldalt?  Melyik a praktikusabb?

Abban esetleg tudnál még tippeked adni, hogy Moodle SCORM playerét lehet-e testreszabni? Ha igen, hogyan? Nem túl felhasználóbarát, ahogy alapértelmezésben megjelenik. Kurzusra rákattintok. Majd "Belépés" gomb. Majd megjelenik a szürke scorm player. Aminek a bal oldalán a tartalom, jobb oldalán pedig semmi, (új ablakban nyittatom meg a tananyagokat) mert oda nem férne bele semmilyen használható tananyag.
Ezzel lehet valamit kezdeni?

Köszönöm!