Vizsgáztatási lehetőségekkel/tesztekkel kapcs. problémák

Vizsgáztatási lehetőségekkel/tesztekkel kapcs. problémák

by Péter Szentesi -
Number of replies: 2
Sziasztok!

Minap teszteket készítettem (tevékenységek hozzáadása / teszt / új teszt hozzáadása). A teszt beállításánál az "ellenőrzési lehetőségeknél" az összes lehetőséget töröltem, hogy a hallgatók semmilyen visszajelzést ne kapjanak. Feleletválasztós és számolós kérdéseket készítettem. Valamiért sajnos a MOODLE megmutatta a válaszokat. (vizsga közben az akutális oldal feladása és a következő oldal elkezdése után aki visszament az első lapra, látta, hogy helyes, vagy helytelen a válasza, utóbbi esetben láthatta a jó megoldást is).

Tudnátok abban segíteni, hogy ezt hogyan tudom kikapcsolni? Ideális esetben semmilyen automatikus visszajelzést nem kellene kapjanak.

Köszönöm!

Szentesi Péter


In reply to Péter Szentesi

Tárgy: Vizsgáztatási lehetőségekkel/tesztekkel kapcs. problémák

by Csaba Vágvölgyi -
Kedves Péter!

Bocs a késői válaszért, de javában zajlik a MoodleMoot konferencia, és ez eléggé leköt minket :)

Egy korábbi hozzászólásban (http://moodlemoot.hu/mod/forum/discuss.php?d=435#p1771) már szerepelt az "mátrix", amely a teszt visszajelzéseit szabályozza. Ennek a hangolásával érdemes kísérletezned, de lehet, hogy nálad is az adaptív mód okoz gondot.

Vágvölgyi Csaba
In reply to Csaba Vágvölgyi

Tárgy: Vizsgáztatási lehetőségekkel/tesztekkel kapcs. problémák

by Péter Szentesi -
Szia, köszönöm!
Mindenképpen megnézem. Én közben azt találtam ki, hogy az összes kérdést 1 lapra teszem ki, és ekkor nem lehet "visszalépni", kizárólag végleg felküldeni.
Elvileg működik.

Üdv,
SzP