Még mindig keresem a fájlokat!

Még mindig keresem a fájlokat!

Hegyesi Franciska írta időpontban
Válaszok szám: 3

Kedves Mindenki!

Meg találtam, hogy hová töltötték fel a hallgatók a munkákat, meg néztem a szerveren a Data könyvtárban ott ahol a Moodle írta, de mindegyik üres, azt írja szept.17-én volt utoljára módosítva, akkor most tényleg örökre elvesztek?

Az az érdekesség hogy a kollégának 3 kurzusa van és mindegyikből eltűntek a feltöltött munkák, ez hogy lehetséges?

Még egy kérdés a biztonsági mentést én hol tudom megnézni, azt amelyik ütemezve készül minden nap az összes kurzusról, én azt el tudom menteni magamnak, vagy csak kurzusonként lehetséges?

Üdvözlettel:

Franciska

Válasz erre: Hegyesi Franciska

Tárgy: Még mindig keresem a fájlokat!

Bánhidi Árpád írta időpontban
A Portáladminisztráció / Kurzusok / Biztonsági mentések résznél van egy opció, ahol meg lehet adni, hogy az ütemezett mentések hova kerüljenek. Ezek ugyanolyan kurzusmentések, mintha kézzel csinálná az ember. Annyi a különbség, hogy itt még beálltható, hogy a mentésekből mennyit tartson meg (alapértelmezetten 1).

Ebből a könyvtárból a mentéseket ki lehet másolni és akár külön archíválni is lehet más adathordozóra.

Jó munkát!
RPi
Válasz erre: Bánhidi Árpád

Tárgy: Még mindig keresem a fájlokat!

Hegyesi Franciska írta időpontban

Ahhoz hogy a szerverre mentsen próbáltam csináni a backup-ba egy könyvtárat és ezt adtam meg útvonalként, amikor be írtam az útvonalat zöld pipa volt mégsem mentett egyetlen adatott sem oda az összes kurzusra hibát írt az értesítő emailban.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell megadni az útvonalat, nálunk a Moodle egy root könyvtárban van ezt kell megadni, vagy a data könyvtárba kell menteni?

Üdvözlettel:

Franciska

Válasz erre: Hegyesi Franciska

Tárgy: Még mindig keresem a fájlokat!

Gángó Vince írta időpontban
Mi ugyan nem ilyen módon készítjük a biztonsági mentéseket, így csak tippelni tudok, de a helyedben ellenőrizném, hogy a zöld pipás útvonal által meghatározott könyvtárat tudja-e írni a php-t futattó felhasználó!

Vince