hallgatói véleményezés tanárokról anonyman...

Tárgy: hallgatói véleményezés tanárokról anonyman...

Fehér András írta időpontban
Válaszok szám: 0
Nagyon köszönöm a sok, gyors és konstruktív választ.
Sajnos a technikai körülmények miatt (egyelőre csak éjjel tudok ilyesmin dolgozni) egy darabig el fog tartani, amíg kipróbálom a javaslatokat.

A kérdezett törvényt nem tudom, a főiskolán ahol tanítottam mondták, vagy talán le is írták, hogy ezt nem a kisujjukból szopták ki - őszintén szólva engem nem érdekel, mivel nem zavar, hogy véleményeznek, igen jók az eredmények.
Egyébként úgynevezett motivációra kellett: a fizuból visszatartottak 10%-ot és ezt a vélemények függvényében utalták csak át, illetve elvileg többletet is kaphattunk volna. Magánfőiskola - versenyszférásítás...

Egyébként amire most kell, az egy pedagógus díjhoz való közvéleményezés-kutatás a faluban, ahol lakom, és a diákok véleménye csak kis százalékban fog beszámítani.

Az érdekelt, hogy van-e ilyen lehetőség (mivel a lapok kinyomtatási költsége illetve feldolgozása nyilván kérdéses) egyelőre ugyanezen az ingyenmunka vonalon sokkal sürgősebb teendőim vannak, ez a teszt pedig csak tavaszra kell - tehát lehet, hogy érdemes megvárnom a 2.0 Moodle-t!

Még egyszer nagyon köszönöm egész Kosd község nevében!

Fehér András
(most.kosd.hu - no ezt kell sürgősen gatyába ráznom...)