ModleMoot kávézó

Multimédia az oktatásban 2009

 
Kép
Tárgy: Multimédia az oktatásban 2009
Second Lion Moot Admin írta 2009. május 7., csütörtök, 00:24 időpontban
 
Tisztelt Kollégák!

Már közel 50 előadásjavaslat érkezett a Multimédia az oktatásban 2009 konferenciára. 

Az érdeklődést látva meghosszabítottuk az előadói jelentkezést, így az elődásjavaslatok benyújtásának végső határideje: 2009. május 15. Szintén ehhez kapcsolódó hír, hogy május 15-ig lehet élni a kedvezményes (20 000 Ft +ÁFA) regisztrációs költséggel.

A konferencia felhívásában olvasható, hogy terveink között szerepel hallgatói szekciók megszervezése. Itt elsősorban olyan nappali tagozatos hallgatókra gondoltunk, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a konferenciához kapcsolódó területek valamelyikén, (pl.: diplomamunkájuk, TDK dolgozatuk közérdeklődésre tarthat számot). Kérjük azokat, akik saját környezetükben tudnak ilyen tehetségekről, segítsék őket, hogy bemutatkozhassanak a konferencián. (Hallgatói részvétel esetén a regisztrációs díj mindössze 10 000 Ft +ÁFA)

Akik nem egyedül érkeznek a konferenciánkra, azoknak szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kísérők számára lehetőséget biztosítunk a konferencia vacsorán  való részvételre (a vacsora helyszíne: http://www.paripacsarda.hu). Ezt az igényt a Jelentkezési lapon lehet jelezni.

honlap: http://mmo2009.kfrtkf.hu
e-mail: mmokonf2009@gmail.com 

A konferencia szervezői nevében: Papp Gyula