ModleMoot kávézó

MoodleMoot 2008 program

 
Kép
MoodleMoot 2008 program
Papp Gyula írta 2008. november 10., hétfő, 21:00 időpontban
 
Elkészült a MoodleMoot 2008 Konferencia programja.Terveinkhez híven a szekcióülések végén további időt biztosítottunk arra, hogy az előadásokkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket érdemben megvitathassuk.
Egyben arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy akár már most fogalmazza meg kérdéseit, tegye közzé felvetéseit. Ennek számos formája lehetséges. Ilyenek például a következők:
  • Az előadás-javaslatokhoz megjegyzéseket lehet fűzni. Ezeket összegyűjtjük, s az adott szekció elnökéhez, illetve az érintett előadókhoz eljuttatjuk.
  • A felvetéseket meg lehet írni itt – a MoodleMoot kávézóban.
  • El lehet küldeni nekünk emailben.

Menüválasztás

Szeretném újra felhívni pénteki konferenciarésztvevőink figyelmét, hogy választhatnak „hagyományos” és vegetáriánus menü közül. A korábbi évek gyakorlatával ellentétben azonban nem árulunk zsákba-macskát, hanem valóban választani lehet a két menü közül, mivel mindkettő tartamát közöljük. Amennyiben valaki nem választ, úgy a „hagyományos” menüvel kell megelégednie. Reméljük az is elnyeri tetszésüket.

A regisztráció hamarosan lezárul. Aki eddig elmulasztott regisztrálni a konferenciára, az még megteheti. Tutoriáljainkon is akad még hely.