Sziasztok!
Arra keresem a választ, hogy mi a különbség a Fő fogalomtár és a Másodlagos fogalomtár között (azon kívül, hogy a Fő fogalomtárból egy kurzuson belül csak egy lehet és hogy a másodlagos fogalomtár fogalmait áttudom exportálni ebbe).
Igaz az, hogy a Fő fogalomtárat csak tanár szerkesztheti? (Valahol ezt olvastam, de egy hallgatóm nevébe bejelentkezve /ezzel a bejelenitkezik, mint lehetőséggel/ valahogy nem ezt tapasztaltam, de lehet, hogy ezt nem ezen az úton lehet megtudni, ugyanakkor egyetlen olyan kurzusban sem vagyok hallgatói státuszban, ahol lenne fogalomtár.)
És hogy van az, hogy nem engedtem a Fő fogalomtár fogalmainak a véleményezését és mégis megjelenik a fogalmaknál a megjegyzés hozzáadása ikon?
Ugyanakkor a besorolást engedélyezve Csak tanárok ... az meg nem működik, csak ha azt mondom, hogy Bárki besorolhat ...., akkor a diáknak megjelennek a legördülő választási lehetőségek /a bejelenitkezik, mint lehetőséggel kipróbálva/, de nekem, mint tanárnak nem. Ezek szerint a tanár nem tartozik bele a bárkibe?
Bármi nemű segítséget nagyon szépen köszönök.
D. Katalin