Tárgy: Moodle tárhely szolgáltatás

Törölt felhasználó írta időpontban
Válaszok szám: 3

Én is keresek olyan tárhelyet, ahová a moddle-t feltehetném és valaki frissítené a rendszert időnként. Jelenleg már fél éve problémázunk a moodle 1.5.3-ról 1.6-ra upgrade-del . Jelenleg szerver kihagyás miatt nem működik az oldalam www.englishnet.hu/moodle . Cserébe hírdetési lehetőséget ajánlok 7 Startlapos oldalon kiemelt helyen, vagy fizetek érte, bár az én oldalam ingyenes, ezért a bartel jobban érdekelne. Mi a CONSEDU?

Van egyáltalán Moodle Partner nálunk?

Üdvözlettel: Bazsó Judit

Válasz erre: Törölt felhasználó

Vágvölgyi Csaba írta időpontban
Kedves Judit!

Moodle Partner még nincs, de a Consedu hamarosan azzá szeretne válni :)
A közeljövöben tervezzük beindítani a Moodle (1.7.x, 1.8 + ELGG + ...) tárhely szolgáltatásunkat. Hamarosan jelentkezem a dolog kapcsán.

Vágvölgyi Csaba

Válasz erre: Törölt felhasználó

Takács Dávid írta időpontban
Kedves Judit,

Van ilyen a cégemnél, én vagyok az egyik rendszergazda :) Ebben a topikban már írtam:

Van egy olcsóbbik csomag, ez 2000/hó, ez támogatást tartalmaz telepítéshez (nemcsak Moodle, hanem egy csomó más cucchoz), hibajavítási garanciát (!), tetszőleges biztonsági mentés visszaállítási lehetőséggel, és egy ingyenes domain-regisztráció (hu, eu, com, net, org, info).

A technikai háttér jó, eddig nem volt komoly gond a szerverrel.

A drágábbik csomag 5000Ft havonta, ebben már támogatás van az üzemeltetett alkalmazásokhoz: a telepítésen túl a használathoz, hibajavításhoz, problémák megoldásához stb. Van két "gyakorló" Moodle adminisztrátor és két fejlesztő akik segítenek.

A legdrágábbik csomag pedig 10000Ft/hó, ez "teljes ellátást" tartalmaz, fejlesztést is, modulok telepítését, stb.

üdv
Dávid