Teszt pontozása

Teszt pontozása

by Tamás Tamás -
Number of replies: 4

Sziasztok!

Cégünknél a belső oktatások lebonyolítására a Moodle rendszert alkalmaznánk.

Létrehoztam egy kurzust, amely teszttel zárul. A teszt kérdései igen-nem típusú válaszok, a helyes válaszok 1 pontot érnek. A kurzusnak és a tesztnek nincs kezdési-befejezési időpontja, hiszen nem egyszerre és nem is feltétlenül csoportokban történne.  Vagy egy próbálkozási lehetőség, vagy korlátozás nélküli probálkozás van beállítva a legutóbbi elért eredmény figyelembevételével.

A problémám, hogy a teszt kitöltése után mindkét esetben automatikusan pontoz ugyan, és ez meg is jelenik, de van egy "Végső értékelése erre a tesztre 0/15" sor, amit sehogy sem tudok kiiktatni (ha nem jelenítem meg, akkor a próbálkozás összegzésénél az elért pontszám se látszik), illetve automatikusan az elért pontszám megjelenítésére sem tudtam rájönni.

Tudtok esetleg segíteni?

(a mellékelt képen a 2 próbálkozás két különböző felhasználó által történt kitöltés)

Attachment {CA1617F5-14EC-4C51-B8B5-DCDB61F40094}.png
In reply to Tamás Tamás

Tárgy: Teszt pontozása

by Csaba Vágvölgyi -

Kedves Tamás!

A dolog elég furcsa... Nem lehetséges, hogy még nem történik meg a tényleges értékelés (pl.: mert ritkán fut a cron), amikor kijelzi az eredményt?
Ha nem a legutolsó, hanem a legjobb eredményt állítjátok be (több lehetséges próbálkozás esetén), akkor mi a helyzet?

Üdv.: Vágvölgyi Csaba

In reply to Csaba Vágvölgyi

by Tamás Tamás -

Kedves Csaba!

Akkor is ugyanez, csak Végső értékelés helyett Legjobb értékelés: 0 / 15. a felirat.

In reply to Tamás Tamás

by Csaba Vágvölgyi -
Kedves Tamás!

Egy másik kérdés (https://moodlemoot.hu/mod/forum/discuss.php?d=1259) kapcsán jutott eszembe, hogy talán egy Moodle hiba, amit azóta már javítottak. Pontosan milyen verziót használtok?

Üdv.: Vágvölgyi Csaba