Kérdésbank hiba

Kérdésbank hiba

Stadler Tamás írta időpontban
Válaszok szám: 0

Kedves Kollégák! 

Újonnan telepített Moodle beállításait végezzük jelenleg cégünknél, azonban elakadtunk. Létrehoztunk egy kurzust,  kérdésbankban a kérdéseket rögzítettük, feletválasztós kérdéseket a rendszer összekeveri, a vizsgák rendben lefutnak.

A sikeren felbuzdúlva létrehoztunk egy új kurzust, teljesen eltérő témában mint a előző. Az új kurzushoz a kérdések kérdésbankba történő feltöltésénél azonban azt vettük észre, hogy az új kurzus kérdései összekeverednek az első kurzus kérdésivel és az első kurzus vizsgakérdései között is megjelennek.

Abban kérem a segítséget, hogy miként is kell helyesen értelmezni a kérdésbank működését? Az elkülönülő kurzusok kérdéseit hogyan tudjuk külön-külön kezelni, hogy az egyes kurzusok csak a saját kérdéseiket kezeljék? A kérdésbankban kell ezt valamilyen módon elkülöníteni? Hogyan? 

Kapcsolódó kérdés, hogy az egyes kurzusokat készítő kurzuskészítői jogosultságú felhasználókat miként lehet abban korlátozni, hogy csak a saját kurzusát tudja szerkeszteni, ne globálisan az összes kurzust?  

Köszönettel!