Dupla belépés a teszteknél

Dupla belépés a teszteknél

Barta István írta időpontban
Válaszok szám: 2

Üdvözlöm,

Egy technikai kérdésem lenne.

Mi történik, ha egy egyszer kitölthető (egyszeri probálkozás engedélyezett) teszt esetében 2 helyről, ugyanazzal a felhasználói fiókkal, különböző időben elindítják a tesztet?

Például: 5-10 perc eltéréssel inditják ugyanazon fiókból és az első beküldi a tesztet. A második viszont félbeszakítja és kilép a tesztből. Van erre "ellenszer"? Vagy ilyenkor, aki másodiknak nyitja meg, az már a control +F5 frissítés esetében csak követi az "eseményeket és aki először kezdte és beküldi annak a próbálkozása fog célba érni és megjelenni a felületen? (És így nem is releváns a kérdésem és az aggodalmam a technikai részről)

Előre is köszönöm a választ!

Válasz erre: Barta István

Tárgy: Dupla belépés a teszteknél

Vágvölgyi Csaba írta időpontban

Kedves István!

Amennyiben a teszt beállításainál egy kitöltés van engedélyezve, akkor az időben később bejelentkezni próbáló felhasználó már nem tudja elkezdeni a kitöltést.

Megj.: Ha a tesztírás intézményi helyszínen zajlik (pl.: számítógépes terem), akkor akár IP címtartomány alapján is lekorlátozható, hogy csak az adott teremből férjenek hozzá a teszthez.

Üdv.: Vágvölgyi Csaba


Válasz erre: Vágvölgyi Csaba

Tárgy: Dupla belépés a teszteknél

Barta István írta időpontban
Köszönöm a gyors választ! 


Az IP cím korlátozás jó ötlet! Ezt fogom alkalmazni!

Gondolom az időben később belépni próbáló (ugyanazon felhasználói fiókkal/névvel) már az fogja látni a felületen, amit korábban elkezdtek , tehát ő már csak a "teszt folytatása" gombra tud kattintani. Ha nem tévedek, ugye? 

Köszönöm mégegyszer az IP cím ötletet! :)


Üdv 

B.I.