Technikai fórum

Moodle mobil

 
Kép
Moodle mobil
Hábel György írta 2020. március 26., csütörtök, 12:03 időpontban
 

Üdv!

Van-e létjogosultsága a Moodle-mobil appnak? Én hajlanék arra, hogy azért ez meglehetősen nagyfokú perverziót igényel a user részéről, de javítsatok ki, ha tévednék... Gondolok itt arra, hogy a relatíve kis kijelzőn tapogatva akár tananyagot, akár gyakorlótesztet csinálni... Pláne éleset... 10"-os tablet még csak-csak, de amúgy... Hát... Lehet, öreg vagyok... :-)

De ha most és itt megcáfoltok, abban kérek segítséget, hogy lehet ezt a Moodle-ban engedélyezni? A mobil részt megtaláltam, de mindenféle protokollokat kér... Szükséges-e a kellőn túl valami portnyitás vagy egyéb huncutság?

Kösz: Gyuri

Kép
Tárgy: Moodle mobil
Nagy Gábor Zsolt írta 2020. március 26., csütörtök, 14:00 időpontban
 

Szögezzük le, hogy az App inkább a tanulóknak készült, mint a tanároknak. Tartalomfogyasztásra, mintsem tartalomkészítésre.

A Google Play áruházban 5M+ letöltés látható, ami elenyésző a sima webes verzió használatához képest. Mind a Google Play-en mind az Apple Store-on 2.1 / 5 az értékelése, ami nem túl meggyöző.

A létjogosultság erősen függ a célközönségtől. A tanulók melyik generációhoz tartoznak, van-e megfelelő eszközük, digitális tudásuk stb...

Beállítások itt:

Üdv:
Gábor

Kép
Tárgy: Moodle mobil
Hábel György írta 2020. március 27., péntek, 14:01 időpontban
 

Kösz!

Ezt a beállítást kerestem, de vak voltam!

A lehetőség megvan, ha akarnak, élnek vele a kedves felhasználók... :-P

Gy