Technikai fórum

Kérdésbankban nem látható kérdések

 
Kép
Kérdésbankban nem látható kérdések
Rózsahegyi Péter írta 2019. december 18., szerda, 23:23 időpontban
 

Üdv,

Felvettem a Kérdésbankba (eddig üres volt) 40 kérdést. Készítettem egy tesztet 10 random kérdéssel. Működik.

Ha a teszt megnyitása után megnyitom a Kérdésbankot (Kurzus kezelése -> Kérdésbank), teljesen üres. Akármelyik kategóriát választom ki, üresek*. Ha az Alaprendszer kategóriát választom és bepöttyintem, hogy az alkategóriák kérdéseit is lássam, akkor se látom őket**. Ha viszont a teszt felől közelítek (Teszt szerkesztése -> Hozzáadás -> Kérdésbankból vagy Véletlen kérdés), a megfelelő kategóriában ott van mind a 40. Ha kinézem a tesztből a kérdések kategóriáját, az a Bank felől üres.

Meg tudnátok írni, hogy ez hiba vagy szolgáltatás? Ha így OK, segítenétek a logika megértésében? Miért néz ki egyik oldalról üresnek a Bank, a másikról meg nem? És hogy tudom szerkeszteni a meglévő kérdéseket? A Kérdésbank felől nem látom, a teszt felől nem módosíthatom őket.

* Nem teljesen, mert van még a rendszer gyökeréhez közel felvéve 3 asdfasdf-szintű kérdés, azokat látom.

** Csak a 3db asdfasdf-kérdést.


Kép
Tárgy: Kérdésbankban nem látható kérdések
Pálócziné Horváth Enikő írta 2020. március 24., kedd, 19:37 időpontban
 

Tudsz képet feltenni róla?

Kép
Tárgy: Kérdésbankban nem látható kérdések
Rózsahegyi Péter írta 2020. március 24., kedd, 20:53 időpontban
 
Ne haragudj, közben megoldottam. A Teszt alapbeállítása kategóriában nem láttam a kérdéseket, ezért nyitottam egy önálló kategóriát az Alaprendszer teteje alatt és innen állítottam össze a tesztet. Így a kérdések - ebből a kategóriából - mindig elérhetők. Tüneti kezelésnek jó :)