Program ellenőrzése

Program ellenőrzése

by Gyula Papp -
Number of replies: 4

Kedves Előadóink!

Elkészült a MoodleMoot 2013 konferenciaprogramjának első verziója. Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy ellenőrizze, hogy minden rendben van-e?

  • időpont
  • cím
  • egyebek...
Mindenkitől várunk egy visszajelzést az esetleges igényekről, illetve ha rendben van, arról is.

Köszönjük!

A programfüzet címe: http://moodlemoot.hu/mod/resource/view.php?id=2802

In reply to Gyula Papp

Tárgy: Program ellenőrzése

by Jenő Duchon -
Kedves Gyula!

A szekciók előadásai rögzítve lesznek-e, és azok mikortól lesznek visszanézhetőek. Ugyanis pont olyan szekciókkal kerültem párba, ahol a másik teremben vagy velem egy időben, vagy éppen a környékemen érdekes előadások hangoznak el ;)
(Tudom, választható volt, hogy készülhet-e rólunk felvétel, de vajon mindenki igennel ikszelt? ;) Amennyiben a válasz dupla igen, akkor részemről minden oké ;) Ha nem, végül is akkor is, mert elég izgalmas szekciókkal vagyok körülvéve, logikailag meg oda illek, ahova... Csak, ha dupla igen a válasz, akkor jobban érzem majd magam ;)

További szép napot
In reply to Gyula Papp

Tárgy: Program ellenőrzése

by László Vízvári -

Tisztelt Szervezők!

Átnézve a programfüzetet, az első nap 17.30-ra lettem kiírva F09 terembe!

Sajnos 18.00-ra nagyon fontos kuratóriumi űlésre kell mennem. (ezért nem tudtam regisztrálni az állógogadásra sem) Kérem, ha lehetőség van rá egy másik időpontot jelöljenek ki számomra.

Köszönöm:

Vízvári László

In reply to Gyula Papp

Tárgy: Program ellenőrzése

by Csaba Vágvölgyi -
Kedves Előadóink!

Köszönjük a visszajelzéseket. Ezek alapján, illetve a személyesen érkezett kérések alapján néhány kisebb változtatás történt a programban: Jelenleg az 1.3-as verzió érhető el.

Ha bárkinek van további kérése a beosztással kapcsolatban, kérjük legkésőbb hétfőig jelezze, mert akkor szeretnénk véglegesíteni a programfüzetet.

Üdvözlettel: Vágvölgyi Csaba