Technikai fórum

Login képernyő szöveg megváltoztatása

 
Kép
Login képernyő szöveg megváltoztatása
Klötzl Ferenc írta 2012. január 19., csütörtök, 15:06 időpontban
 
Sziasztok,

A login képernyőn (nem a címoldalon) megjelenő szöveget a nyelvi állományban kell átírni, ha mást szeretnék ide kitenni, vagy valahol a felületen van rá mód? Ha igen, merre?

Kösz:

Klötzl Ferenc
Kép
Tárgy: Login képernyő szöveg megváltoztatása
Papp Gyula írta 2012. január 19., csütörtök, 17:06 időpontban
 
Szervusz!
A következő helyen kell/lehet sorokat módosítani:
moodle.php
baloldal:
  • 285. sor - $string['cookiesenabled'] = 'a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiket';
  • 862. sor - $string['loginusing'] = 'Lépjen be felhasználónevével és jelszavával';
  • 1258. sor - $string['returningtosite'] = 'Visszatér erre a portálra?';

jobb oldal:

  • 614. sor - $string['firsttime'] = 'Most van itt először?';
  • 856. sor - $string['loginsteps'] = 'Üdvözöljük! Ahhoz, hogy teljesen hozzáférjen a kurzusokhoz, új fiókot kell létrehoznia ezen a weboldalon. Minden kurzushoz hozzátartozhat egy egyszeri beiratkozási kulcs, amelyre egyelőre nincs szüksége. A végrehajtandó lépések: <ol> <li>Töltse ki az <a href="{$a}">Új felhasználó</a> űrlap adatait. </li> <li>Egy e-mailt kap a saját címére közvetlenül a kitöltés után.</li> <li> Olvassa el az e-mailt és kattintson a benne talált ugrópontra.</li> <li> Azonosítóját ekkor a rendszer visszaigazolja, Ön pedig ezzel sikeresen be is lépett.</li> <li>Most válassza ki azt a kurzust, amelynek résztvevője kíván lenni.</li> <li> Ha egy beiratkozási kulcsot kér a rendszer, írja be azt, amelyet a tanár adott Önnek. Ezzel be is iratkozott a kurzusra.</li> <li>Ezután szabadon beléphet a kurzusba. A továbbiakban a belépéshez csak a felhasználónevét és a jelszavát kell beírnia (az ezen az oldalon lévő űrlapba). Ezután minden kurzushoz hozzáfér, amelyre beiratkozott. </li> </ol>';

Még agyalok a tesztes kérdéseden is... ;-)

Kép
Tárgy: Login képernyő szöveg megváltoztatása
Klötzl Ferenc írta 2012. január 20., péntek, 10:51 időpontban
 
Kösz. A tesztre szerintem nem marad más, mint sql lekérdezés. Valahogy ki kell találni miből építi fel a felületre, és akkor talán úgy egyszerűen el lehet készíteni. Őszintén arra számítok, hogy valakinek már kellett ilyen és esetleg van kész lekérdezése belőle:)

Klötzl Feri