Sziasztok!
Kérdőívvel kapcsolatos problémára keresek megoldást!
Adva van 4db kérdőív. Azt szeretném, ha a a kérdőívet csak bizonyos személyek tölthessenek ki. A 4 kérdőívnél különböző, és megegyező személyek is vanna a kitöltők között. A kurzus zárt, csak bizonyos felhasználóknak nyitott. Ezt a kurzusnál a Szerepek között a Tanulóhoz beállított felhasználókkal értem le, valamint a "Kurzus felvehető" értékét NEM-re állítottam.
Amit megpróbáltam:
- Kérdőívnél a "Helyileg hozzárendelt szerepek"-nél beállítottam a kívánt felasználókat.
- Ez nem hozott eredményt, mert aki be tudott lépni a kurzusba, az bármelyik kérdőívet ki tudta tölteni.
- Létrehoztam csoportokat, benne az egyedi kérdőíveket kitöltők névsorával. A kurzusnál beállítottam a "Csoportos részvétel"-nél az Elkülönített csoportotkat, és később megpróbálkoztam a Látható csoportokkal is.
- Ezt nem tudtam hozzárendelni a kérdőívekhez, nem tudtam megmondani, hogy melyiket ki töltheti ki. Ilyenkor töröltem a kérdőívnél a "Helyileg hozzárendelt szerepek"-et. Így ez sem járt eredménnyel!! :-(
Mi lenne a megoldás? Mit nem vettem figyelembe? Be kell kapcsolnom még valamilyen modult? Teljesen tanácstalan vagyok, mert a logikus megoldások nem jártak eredménnyel!
Kérem, segítsetek a probléma megoldásában. (Moodle 1.9)
Üdv: TJoe