Sziasztok!
Keresek olyan modult, amivel minden tanulóhoz havonta beírhatunk %-os mérési eredményeket. Esetleg grafikusan meg is jeleníthetné az eredményeket.
Konkrétan: Havonta csinál az összes felsős tanuló szövegértési feladatokat. Ezeket szeretnénk egy ecxel táblához hasonlóan látni. Illetve grafikusan is megjeleníteni.
Sziasztok!
A cél tehát az, hogy mindenki lássa a többiek eredményét is?
Ha nem akkor tanári oldalról az eredmények táblázat többé-kevésbé megfelel a célnak. (igaz grafikus megjelenítés nem megy)
A másik ötletem, hogy az eredmények a a Googele Docs--ban egy táblázatban leszek rögzítve, Ekkor mindenféle csinos diagramokat is generáltathatsz, és a végeredmény beágyazható a Moodle felületére.
Vágvölgyi Csaba
A cél tehát az, hogy mindenki lássa a többiek eredményét is?
Ha nem akkor tanári oldalról az eredmények táblázat többé-kevésbé megfelel a célnak. (igaz grafikus megjelenítés nem megy)
A másik ötletem, hogy az eredmények a a Googele Docs--ban egy táblázatban leszek rögzítve, Ekkor mindenféle csinos diagramokat is generáltathatsz, és a végeredmény beágyazható a Moodle felületére.
Vágvölgyi Csaba
Sziasztok!
Nekem hasonló lenne a "problémám". Az általunk üzemeltetett keretrendszerben az userek 60% -a nem tud online tanulni és vizsgázni. A kérdés az h a papíron elvégzett vizsgaeredményeket miként lehet "online-osítani". A keretrendszerben szeretnénk látni az eredményeiket mintha online vizsgázott volna.
A téma címe tartalmazza a megoldást :)
Az "Offline feladat" nevű eszköz éppen erre lett kitalálva.
Vágvölgyi Csaba
Az "Offline feladat" nevű eszköz éppen erre lett kitalálva.
Vágvölgyi Csaba
Hogyan tudhatok meg többet erről az eszközről? bocs de nagyon kezdő vagyok :)
- Létre kell hoznod egy Offline feladatot (Tevékenység hozzáadása legördülő menü - Feladatok - Offline tevékenység).
- Beállítod az értékelési skálát (pl.: egy 30 pontos dolgozat esetén 30 a skála felső határa)
- A feladaton mentését követően a jobb felső sarokban olvasható az alábbi szöveg: "Ezzel a feladattal még nem próbálkoztak" ide kattintva felviheted az elért eredményeket.
- Az értékelésről a tanulók automatikus e-mail kapnak és a pontszám bekerül az Eredmények táblázatba is.
Tömören ennyi, bízom benne, hogy ez alapján már el tudsz indulni...
ok köszi