Sziasztok!
A tanulóink a Scratch angol oldalára töltik fel a munkáikat. Minden tanulónak van egy egyedi webcíme, ahol meg tudom nézni, hogy minket csinált a Scratch programmal. Ezeket szeretném értékelni. Már van egy adatbázis, amibe beírták a Teljes nevüket, az osztályt és az egyéni webcímüket.
Lehet-e az adatbázisba olyan mezőket beszúrni, amibe csak én írhatok? Így szeretném értékelni a munkáikat, akár szövegesen is.
ui.:
Itt egy példa: http://scratch.mit.edu/users/skorkabence
A tanuló már 17 munkát feltöltött, és ezeket nehéz lenne egyetlen jeggyel értékelni.
Csak egy ötlet: az adatbázis Sablonoknál a Tétel beszúrása sablonból vedd ki az érteklésre szánt mezőt, így azt abba a tanuló nem tudna írni.
Tesztelni sajnos sincs időm, de hátha...
Vágvölgyi Csaba
Tesztelni sajnos sincs időm, de hátha...
Vágvölgyi Csaba
Köszönöm!
Teszteltem. Működik a dolog, de én sem tudok beleírni a mezőbe, ha kivettem a sablonból. Azt tudom csinálni, hogy berakom a sablonba addig, amíg módosítom a mezőket, utána kiveszem. Kicsit fapados, de működik.
Teszteltem. Működik a dolog, de én sem tudok beleírni a mezőbe, ha kivettem a sablonból. Azt tudom csinálni, hogy berakom a sablonba addig, amíg módosítom a mezőket, utána kiveszem. Kicsit fapados, de működik.
Szia!
Használd a megjegyzést a tételekhez.
JM!
RPi
Használd a megjegyzést a tételekhez.
JM!
RPi