Technikai fórum

JedlikMoodle

 
Kép
JedlikMoodle
Nits László írta 2008. január 3., csütörtök, 23:12 időpontban
 

Kedves Kollégák!

Nits Lászó vagyok a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskolából. Kollégáim és az iskolavezetés támogatásával szeretnénk a moodle rendszert bevezetni a Jedlikben.

Egyre népszerűbbek az általános- és középiskolákban az e-naplók, mi úgy gondoltuk, hogy a moodle rendszerhez meglévő blokkok továbbfejlesztésével próbálkozunk. Így nem csak egy elektonikus nyilvántartáshoz, hanem egy korszerű e-learning rendszerhez is jutunk. Bízunk abban, hogy egyre több kolléga használja majd a nyilvántartási funkciók mellett az e-learning adta lehetőségeket.

A haladási naplót Dimitry Pupinin attendance moduljának továbbfejlesztésével váltanánk ki. Persze a naplót havonta nyomtatánk, sajnos ezt egyenlőre nem tudjuk megkerülni. A szaktanári rész 95%-ban kész, most az osztályfőnöki modulon dolgozunk (hiányzások igazolása).

Az osztályzatokat, átlagokat a szülők és tanulók a Garadebook Plus v2 kisebb módosításával láthatnák. (e-mail, sms modul terv az értesítésekhez)

Kezdők lévén hasznos tanácsokat, ötleteket szívesen fogadunk bárkitől!

üdvözlettel: Nits L.

 

Kép
Tárgy: JedlikMoodle
Németh András írta 2008. március 23., vasárnap, 10:06 időpontban
 

Lehetne esetleg szó arról, hogy ami eddig elkészült mi is megnézhessük / megkaphassuk? Pont most bíztak meg egy hasonló rendszer elkészítésével és hihetetlen segítség lenne, ha látnék egy működő rendszert. Persze csak akkor, ha a szerzői jogi megfontolások lehetővé teszik.

 

Kép
Tárgy: JedlikMoodle
Nits László írta 2008. március 23., vasárnap, 14:44 időpontban
 
Szia Andris!

A fejlesztés jól halad, de sajnos a dokumentáció/telepítő még csak fejben/tervben van. Persze ügyes PHP programozók elkelnének a csapatban :-)
A tanári kurzusok is hiányoznak, a használattal kapcsolatban ...
Nem jársz felénk mostanság?

üdv: Nits L.