"szerkesztés be/kikapcsolása" by Deleted user - Monday, 24 December 2007, 11:10 AM Number of replies: 2 Hogyan lehet a fent említett gomb szélességét $preferred_width_right - ra állítani a főoldalon? Nálam (1.5.4+) szélesebb, mint a jobb oldali blokk. (csatoltam képet) Permalink Reply In reply to Deleted user Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" by Csaba Vágvölgyi - Monday, 24 December 2007, 12:46 PM Bár nem válasz a kérdésedre, de mi a gomb feliratát szoktuk átírni a nyelvi állományban: Szerkesztés BE, és így elfér :) Permalink Show parent Reply In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" by Deleted user - Monday, 24 December 2007, 12:56 PM Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Show parent Reply
In reply to Deleted user Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" by Csaba Vágvölgyi - Monday, 24 December 2007, 12:46 PM Bár nem válasz a kérdésedre, de mi a gomb feliratát szoktuk átírni a nyelvi állományban: Szerkesztés BE, és így elfér :) Permalink Show parent Reply In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" by Deleted user - Monday, 24 December 2007, 12:56 PM Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Show parent Reply
In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" by Deleted user - Monday, 24 December 2007, 12:56 PM Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Show parent Reply