"szerkesztés be/kikapcsolása" Törölt felhasználó írta 2007. december 24., hétfő, 11:10 időpontban Válaszok szám: 2 Hogyan lehet a fent említett gomb szélességét $preferred_width_right - ra állítani a főoldalon? Nálam (1.5.4+) szélesebb, mint a jobb oldali blokk. (csatoltam képet) Permalink Válasz Válasz erre: Törölt felhasználó Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" Vágvölgyi Csaba írta 2007. december 24., hétfő, 12:46 időpontban Bár nem válasz a kérdésedre, de mi a gomb feliratát szoktuk átírni a nyelvi állományban: Szerkesztés BE, és így elfér :) Permalink Előzmény megjelenítése Válasz Válasz erre: Vágvölgyi Csaba Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" Törölt felhasználó írta 2007. december 24., hétfő, 12:56 időpontban Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz
Válasz erre: Törölt felhasználó Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" Vágvölgyi Csaba írta 2007. december 24., hétfő, 12:46 időpontban Bár nem válasz a kérdésedre, de mi a gomb feliratát szoktuk átírni a nyelvi állományban: Szerkesztés BE, és így elfér :) Permalink Előzmény megjelenítése Válasz Válasz erre: Vágvölgyi Csaba Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" Törölt felhasználó írta 2007. december 24., hétfő, 12:56 időpontban Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz
Válasz erre: Vágvölgyi Csaba Tárgy: "szerkesztés be/kikapcsolása" Törölt felhasználó írta 2007. december 24., hétfő, 12:56 időpontban Nos... Erre mondta az általános iskolás matektanárom, hogy én mindig a bal kezemmel vakarnám a jobb fülemet. Permalink Előzmény megjelenítése Válasz