Sziasztok!
Kezdő moodle-s vagyok a problémám a következő :
Amikor elkészítek egy tananyagot és egy képet vagy egy linket szeretnék beszúrni feljön a popup ablak kiválasztom, feltöltöm, de amikor a rendbenre klikkelek nem történi semmi a mégsemmel pedig nem lép ki az ablakból.Ugyan ez a problémám a linkek készítésével is. Az oldal a cwi szerverén van elhelyezve a környezet php5 mysql5 minden működik kivéve, ha valamilyen popup-hoz kapcsolódó szolgáltatást akarok, link, kép, betű szine.
A segítséget előre is köszönöm!
Zsolti
Válasz erre: Czár Zsolt
Tárgy: Képek- linkek beillesztése nem működik
Törölt felhasználó írta időpontban
Milyen böngésződ van? Nekem az IE7-re való átállás után jelentkezett ugyanez. Szerintem valami biztonsági gubanc.
Válasz erre: Törölt felhasználó
Czár Zsolt írta időpontban
A böngészők:
Firefox 2.0.0.2
Expoler 6.0
Firefox 2.0.0.2
Expoler 6.0
Válasz erre: Czár Zsolt
Vágvölgyi Csaba írta időpontban
Engedélyezve van a böngésződben a popup az adott URL-re?
Tudom, hogy buta kérdés, hiszen megjelenik az ablak :)
Egyébként rémlik, hogy nálunk is volt ilyen hiba és a Moodle frissítése segített.
Tudom, hogy buta kérdés, hiszen megjelenik az ablak :)
Egyébként rémlik, hogy nálunk is volt ilyen hiba és a Moodle frissítése segített.
Válasz erre: Vágvölgyi Csaba
Czár Zsolt írta időpontban
Igen minden oldalra engedélyeztem arra gondoltam hogy nod32 tiltja le valahogy vagy esetleg a windows-os tűzfal?
2 napja töltöttem le szerintem ez a legfrisebb de ha más nem lesz kénytelen leszek frissíteni
Ez a verzió van fenn Latest Stable Branch Moodle 1.7.1+ MOODLE_17_STABLE
2 napja töltöttem le szerintem ez a legfrisebb de ha más nem lesz kénytelen leszek frissíteni
Ez a verzió van fenn Latest Stable Branch Moodle 1.7.1+ MOODLE_17_STABLE
Válasz erre: Vágvölgyi Csaba
Törölt felhasználó írta időpontban
Nálam például engedélyezve vannak a popup-ok, de ennek ellenére nem jelennek meg. Sajnos egyelőre nincs módom 1.5.4-ről továbblépni, így maradok a problémáimmal...
Szerintem, a popup ablak nem tud információt küldeni a másik ablakba, ezért van a probléma, ezért írtam, hogy biztonsági gubanc. Abból gondolom, hogy még 1.4-es moodle alatt ment egy régi Explorerrel, amit a http://wigwam.info segítségével állítottam be.