Valaki tudja esetleg, hogy az 1.7-es Moodle-ben hol lehet beállítani, hogy az egyes kurzusok hogyan hívják a tanárt, vagy a nem szerkesztő tanárt?
Arra lenne szükségem, hogy egy-két kurzus esetében nem szerkesztő funkciókkal korrepetítori szerepet betölthessen a kolléga és szeretném, ha nem tanárként jelenne meg az oldalon.
Portál adminisztráció/felhasználók/engedélyek/szerepek meghatározása útvonalon éred el.
Itt változtathatsz, illetve adhatsz meg új szerepet.
Szerintem csak a nyelvi állományban lehet az alapot megváltoztatni. Amit keresni kell: defaultcourseteacher, defaultcourseteachers, stb.
Köszönöm a válaszokat!
Azt szerettem volna elkerülni, hogy portál szinten kelljen ezt beállítani, és azt hittem, csak én nem találom az opciót a kurzusnál. Most már látom, hogy az út vagy a fordítás, vagy új szerepek meghatározása. Szerencsére csak pár kurzust érint ez a dolog, és csak maximum két új szerepet jelent.
Azt szerettem volna elkerülni, hogy portál szinten kelljen ezt beállítani, és azt hittem, csak én nem találom az opciót a kurzusnál. Most már látom, hogy az út vagy a fordítás, vagy új szerepek meghatározása. Szerencsére csak pár kurzust érint ez a dolog, és csak maximum két új szerepet jelent.