Konferenciahírek

MoodleMúlt...?

 
Kép
MoodleMúlt...?
Vágvölgyi Csaba írta 2006. november 27., hétfő, 09:49 időpontban
 
Kedves résztvevők!

Ez is megvolt. Kicsit üresség van bennem, talán hiányzik a szervezéssel járó folyamatos levelezés, telefonálások, az izgalommal teli várakozás....no nem baj. Lesz jövőre is!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a MoodleMoot 2006 konferencián, kitűntetett köszönet illeti előadóinkat, akik sokszínű előadásaikkal érdekessé és remélhetőleg hasznossá tették a pénteki napot!


Sajnáljuk, hogy néhány előadást nem láttunk személyesen, hogy sok-sok emberrel nem sikerült beszélgetnünk, akivel szerettünk volna...
Szeretnénk, ha ez az oldal továbbra is fontos szerepet játszana a hazai Moodle közösség életében, első lépésként kérünk mindenkit, hogy ossza meg velünk véleményét/kritikáját a konferenciát illetően.

Üdvözlettel:   a szervezők





Kép
Tárgy: MoodleMúlt...?
Csábi Béla írta 2006. november 27., hétfő, 12:12 időpontban
 
Kedves Csaba!

Szeretném megkérdezni, van-e lehetőség az előadások letöltésére?

Üdvözlettel: Csábi Béla
Sinka Robert
Tárgy: MoodleMúlt...?
Sinka Róbert írta 2006. november 27., hétfő, 12:27 időpontban
 
Kedves Csaba! Kedves Rendezők!
Igen, ismerős az érzés, de ez nem másért van, mint a remek munkáért járó pihenés. Nem volt hiba, működött még az is ami másutt olykor nem.
Köszönet a nem szűnő lelkesedésért, mely reményeim szerint átkerült a kollégáimra is, akik a későbbiekben lelkes Moodle felhasználók lesznek. Bízzunk benne.
Nagy örömömre szolgált, hogy számos előadás NEM INFORMATIKAI, hanem pedagógiai, módszertani, és nem utolsó sorban a "jó gyakorlat" jegyében született. Hogy nem a felület, a  klikk ide ..., a nevezéktan, hanem inkább a gyakorlat és elmélet szintetizált és tisztulni látszó elegye mutatkozott be.
Csak remélni tudom, hogy karunkon is egyre több jó gyakorlat születik, amit a jövőben bemutathatnak a kollégák.
SR
Kép
Tárgy: MoodleMúlt...?
Molnár János írta 2006. november 29., szerda, 10:31 időpontban
 

Kedves Csaba és Gyula!

A konferencián résztvevők, valamennyien köszönjük a kiváló szervezést és a programokat. Sok-sok új információval és ismerettel tértünk haza. Nagyon hasznos volt, hogy a különböző területeken tevékenykedő kollégák közreadták tapasztalataikat.

A két nap valóban rövid idő, de arra kiváló, hogy a kapcsolatokat felvegyük és későbbi időpontokban tárgyaljunk és részletekbe menően információt cseréljünk.  

Köszönet és elismerés a konferencia megszervezéséért!

Bízom abban, hogy a jövőben is vállaljátok ezt a nemes feladatot.

Üdvözlettel:

Monár János