Egy kurzus, több turnus

Egy kurzus, több turnus

by Tamás Tamás -
Number of replies: 3

Sziasztok!

Több turnusban tartanánk céges képzést, melynek jelentkezésére alkalmasnak látjuk a Moodle-t. A felhasználóknak a megadott időpontok közül saját beiratkozással tudnak jelentkezni és az egyes kurzusokban a résztvevők számának maximalizálása is megoldható. Viszont, úgy látom, ez csak úgy lehetséges, ha az adott kurzusról annyi másolatot készítünk, ahány turnus van.

Egy kurzussal az alábbi részmegoldásokat találtam:

Az egyik variáció, hogy turnusonként egy visszajelzés típusú tevékenységet veszek fel, melyre a felhasználók rákattintanak, és pl. a teszt elérésének időpontja a kiválasztottól függ. Hátránya: maximális jelentkezők számát nem lehet beállítani.

A másik variáció, ami jobb lenne, ha dinamikusan lehetne a teszt elérhetőségét konfigurálni a válasz alapján, a válaszlehetőség típusú tevékenység. Itt kiválasztja a kívánt turnust, majd a választól függő időponttól lenne elérhető a teszt, de sajnos ezt nem lehet beállítani.

Van más ötletetek erre?

In reply to Tamás Tamás

Tárgy: Egy kurzus, több turnus

by Tamás Tamás -
Közben a válaszlehetőséget jobban teszteltem, jó megoldás lenne, ha a választ egy tanár szerepkörű felhasználó jóvá tudná hagyni, vagy ő tudná késznek jelölni és ez alapján lenne teljesítve a tevékenység. Erre viszont nem találtam megoldást. Tudtok segíteni?
In reply to Tamás Tamás

Tárgy: Egy kurzus, több turnus

by Gábor Zsolt Nagy -

Szia!

Ha kell elfogadás, akkor talán a Booking plugin segíthet.
Doksi csak annyit ír, hogy van olyan opció, hogy booking only after conformation.

Üdv:
Gábor

Tags: