Kedves Csaba!
Megtettem amit ajánlottál és csoda történt... :)
Namármost előre bocsátom, hogy őszintén szólva nem tudom mi történhetett...
Eddig a szolgáltatómnál 1.000.000 engedélyezett inode-om volt és a tisztítás előtt 1.020.000 volt már a szerveren (102%). Mivel gyanús volt, hogy túl nagy a felhasználóknak adott személyes tárterült, leellenőriztem azt: 100MB volt adva mindenkinek (kb. 750 felhasználó van). Rögtön levettem a felére, 50MB-ra. Ezután feltelepítettem a 3. pontben említett Course Size Reportot, kért adatbázisfrissítést, megtettem. Megnéztem a kurzusok nagyságát: max. 5 kurzusom volt 1GB feletti mérettel. Ezután leellenőriztem az inode-ok számát a cPanelen. Csodák csodájára lecsökkent 196.000-re (19%-ra). Hangsúlyozom, még nem ürítettem gyorsítótárat ekkor. A /temp és a /trashdir mappákat sem töröltem még...
Lehetséges az, hogy mivel lecsökkentettem a személyes tárterületet, ennyire drasztikusan lecsökkent az inodjaim száma is? Vagy esetleg a Course Size Report telepítésekor a rendszer rendbe tette önmagát is és törölte a feleslegesnek talált elemeket?
Egy kérdésem lenne még a Course Size Reporttal kapcsolatban. Mit jelentenek a Részletkere kattintva a tételek (néhány világos, de nem minden - csatoltam a képet, hogy mit látok). A képen a legterjedelmesebb kurzus helyfoglalása van, ami majdnem 2,5GB-ot foglal el.