Kurzusok láthatósága

Kurzusok láthatósága

Judit Judit írta időpontban
Válaszok szám: 2

Sziasztok! 

Jelenleg a student szerepben lévő userek látják a kurzusok listáját, a teljes kurzusstruktúrát és a kurzusok borítóképét (de feliratkozni nem tudnak és nem látják a konkrét tartalmat, azt le tudtam tiltani). 

Az lenne a kérdésem, hogy mit állítsak be ahhoz, hogy csak és kizárólag azokat a kurzusokat, illetve azoknak a kurzusoknak a létezését láthassák, amihez én hozzárendeltem őket? Azt szeretném, ha a képzési struktúra, a lista, a képzések létezése és minden ehhez hasonló el lenne rejtve azok elől, akik nincsenek feliratkoztatva az adott kurzusra. Tehát csak azt lássák, amihez hozzá vannak rendelve (amely kurzusokhoz én, a két kezemmel,hozzárendeltem őket), a többinek a létezéséről se tudjanak. Ne lássák a listát, ne lássák a többi kurzust, csak a saját kurzusaikat.

Előre is köszönöm!

Felhő alapú rendszer, 4.2, Moove témával. 



Válasz erre: Judit Judit

Re: Kurzusok láthatósága

Judit Judit írta időpontban

Kieg.: lehet, hogy csak 4.1.2 verzió :) 

Válasz erre: Judit Judit

Tárgy: Re: Kurzusok láthatósága

Nagy Gábor Zsolt írta időpontban

Üdv!

A kurzuskategóriákat el lehet rejteni, így nem fogják látni az azon a kategórián belüli kurzusokat. Portáladminisztráció / Kurzusok / Kurzusok és kategóriák kezelése.
Figyelem! Amikor elrejted a kategóriát, akkor az azon belüli kurzusok is el lesznek rejtve, tehát a kurzusoknak újra ki kell nyitni a "szemét" egyenként, különben a hallgatókat is kizárod a kurzusaikból.

Ebben az esetben is meg fogja találni a kurzuskereső (yourmoodledomain.hu/course/search.php) a kurzusokat a rejtett kategórián belül, de a kurzuslista oldalon (yourmoodledomain.hu/course/) nem fognak látszani.

Gábor