Technikai fórum

Feltöltési limit eltérések

 
Kép
Feltöltési limit eltérések
Rózsahegyi Péter írta 2019. november 4., hétfő, 16:15 időpontban
 

Sziasztok,

A webszerver max. feltöltési mérete 50MB (php info: check), a Moodle ezt átveszi, van egy kurzus, amiben szintén 50MB a limit (kurzus beállítások: check), viszont a feladatoknál azt írja ki, hogy "Tevékenység feltöltési korlátja (20MB)".

Korábban a szerver feltöltési határa 20MB volt, ezt emeltük 50-re. Úgy tűnik, hogy a feladatok (sem a régiek, sem az újonnan hozzáadottak) nem vették át az emelést. Nem találtam az adminban olyan pontot, ahol ezt rendszerszinten korlátozhatnám. Kéne törölni valami cache-t vagy hasonlót, hogy felemelhessük a feladatok feltöltési határát 50MB-ra? A Google és a Moodle Docs sajnos nem segített.

Kép
Tárgy: Feltöltési limit eltérések - Megvan
Rózsahegyi Péter írta 2019. november 5., kedd, 14:26 időpontban
 

Nehezen, de megtaláltam a megoldást, mert a beállítás nem várt mélységben volt elrejtve a Kezdőoldal -> Portálkezelés -> Segédprogramok -> Tevékenységmodulok -> Feladat -> Leadás segédprogramjai -> Leadás állományban oldalon. Itt volt a listából a 20MB kiválasztva a Portál feltöltési korlátja helyett (ami korábban szintén 20MB volt) és ezért volt meg kurzusszinten az 50MB, feladatszinten meg csak a 20.