MoodleMoot 2006

A konferencia témái:

  • Moodle a közoktatásban – Hogyan használják iskolájában a Moodle-t? Hogyan segíti a Moodle a tanítás hatékonyságát, s mennyiben alakítja át a diákok viszonyát a tanuláshoz? A Moodle, mint közösségi portál.
  • Moodle a felsőoktatásban és a felnőttképzésben – Számos felsőoktatási intézményben használnak, s egyre több helyütt kívánnak használni Moodle-t. Hogyan integrálta a Moodle-t intézménye informatikai infrastruktúrába (pl.: kapcsolat az elektronikus tanulmányi rendszerrel)? Milyen oktatási tapasztalatai vannak, s milyen módszertani változásokat hozott magával a Moodle?
  • Moodle a nyelvoktatásban – A Moodle alkalmazásának jelentős részét a nyelvoktatás teszi ki világszerte. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy hazánkban hogyan hasznosítják a formális iskolarendszerben, illetve a piaci alapú nyelvi képzésben. Tapasztalatait, ötleteit ossza meg velünk!
  • Moodle a vállalati képzésben – Bár a Moodle-t a közoktatási és felsőoktatási kihívásokra tervezték, megállja helyét a vállalati képzések terén is. Különösen a kis- és középvállalkozások, valamint a mikrovállalkozások képzési igényei nincsenek megoldva. Milyen választ adhatunk ezekre a kihívásokra? Milyen oktatási eredményeket ért el vállalata a Moodle segítségével? Milyen szolgáltatásokat biztosít ön a vállalati szektornak a Moodle-ra alapozva?
  • Hacking Moodle – A Moodle, mint nyílt forráskódú szoftver tálcán kínálja a testre szabás lehetőségét. Hogyan igazította igényihez saját Moodle szerverét? Milyen tapasztalatai vannak a Moodle integrálásával kapcsolatosan? A Moodle eszközrendszerét és lehetőségeit kibővítő Modulok és Blokkok alkalmazása .
Utolsó módosítás: 2016. április 28., csütörtök, 01:05