moodlemoot2007

A konferencia helyszíne:

Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola
4026 Debrecen
Péterfia u. 1-7.
GPS: LAT: 47o32'03'' LON: 21o37'34''


Nagyobb térkép

Közlekedés és parkolás

Aki vonattal érkezik a rendezvényre, annak javasoljuk, hogy a vasútállomás elől induló villamosra (1-es, ui. csak 1 van) szálljon fel és az ötödik megállónál (Debrecen Plaza) szálljon le, és akkor éppen a főiskola épülete előtt találja magát. (http://www.dkv.hu/adat/kozlekedes.html - sárga vonal, 5. megálló a vasútállomásról - déli sárga pötty).

Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola

Akik gépkocsival érkeznek és van szálláshelyük, azoknak javasoljuk, hogy hagyják a szállás parkolójában az autót, mert a főiskola környékén igen nehézkes a parkolás. Mivel intézményünk a belvárosban található, ezért a környéken szinte kizárólag fizető parkolóhelyek vannak. Ezek közül is leginkább a Kölcsey Központ mélygarázsát tudom ajánlani, mert itt mindig van szabad parkolóhely. A parkolás költsége 150 Ft/óra.

Bár az intézmény udvarán korlátozott számban lehet parkolni, de ez az udvar a Gyakorló általános iskolánkkal közös, így oda tanítási időben (pénteken) hivatalosan nem szabad gépkocsival behajtani. A fentiekből következik, hogy szombaton már be lehet jutni az udvarra.
Az udvarra a Rákóczi utca (lásd a térképen) felől (a buszmegálló mellett -figyelem! útépítés) lehet behajtani.
Ehhez meg kell nyomnia a kaputelefont, és meggyőzni a portást, hogy a Moodle konferenciára érkezett. Ha valakinek problémája akad az idejutással, vagy a parkolással keressen minket az alábbi számokon:

Papp Gyula: (20) 391-1521
Vágvölgyi Csaba: (20) 387-5077

Last modified: Thursday, 28 April 2016, 1:05 AM