A konferencia helyszíne:

Szent István Egyetem (http://www.szie.hu)
2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.



SZIE, Gödöllő nagyobb térképen való megjelenítése

Közlekedés:

SZIE útvonalak

Jelmagyarázat:

Zöld vonal: A HÉV végállomástól és a Gödöllő vasútállomástól az egyetem főbejáratáig vezető gyalogos útvonal, egy hídon keresztül
Kék vonal: Autós útvonal az egyetem főbejáratáig, illetve a legközelebb eső parkolóig
Piros vonal: Gyalogos útvonal a busz pályaudvartól az egyetem főbejáratáig

Javasolt közlekedés: HÉV, vonat és autó (az autóbusz pályaudvar messzebb van).

A Budapestről a Gödöllői HÉV-vel érdemes megközelíteni az egyetemet. Ennek induló állomása Budapesten az Örs Vezér Téren van. Gödöllőn négy megálló van, ezek közül az egyetemhez legközelebbi a "Gödöllő végállomás". Menetidő 50 perc. A végállomáson leszállva még néhány métert kövessük tovább a HÉV síneket majd bal kéz felől feltűnik egy felüljáró. A felüljárón menjünk át, majd egy jobb-bal kanyarkombinációval már be is fordultunk az egyetem főbejáratához vezető igen kellemes, látványos útra.

Budapestről a Keleti Pályaudvarról indulnak vonatok Gödöllőre. Személyvonatok átlagosan egy órás időközökkel indulnak. Gödöllő állomásra érkezve, amely Királyi váróteremnek épült 1874-ben, nézzünk el a vonat továbbhaladási irányába (Hatvan felé) és látni fogunk egy, a sínek fölött átívelő felüljárót. Keressük meg a feljáratot és menjünk át a felüljárón a fent leírtak szerint.

Személyautóval Gödöllőt Budapest, Hatvan, Isaszeg, Kerepes, Szada és Valkó felől lehet megközelíteni. Ezek közül az M3-as felől történő megközelítés részletezése:
A gödöllői kihajtónál letérünk, amin végighajtva egy T elágazáshoz érünk (szembe egy Renault autókereskedés). Itt forduljunk jobbra és haladjunk addig, amíg egy vasúti átkelővel (HÉV vonal) kombinált jelzőlámpás kereszteződéshez nem érünk. Itt kanyarodjunk balra. Ezzel rátértünk a 3-as útra. Az út párhuzamosan halad a HÉV vonalával. Jobb oldalról egy téglavörös kupolás épületet láthatunk először, majd a buszpályaudvar következik. A HÉV vonala ezt követően keresztezi az utat, haladjunk tovább. Jobb oldalon mezőgazdasági bolt, faiskola majd a Tűzoltóság. A Tűzoltóság után (VW Autócentrum előtt) kanyarodjunk el jobbra. Ez az út egyenesen az egyetemhez visz el, nem kell semmilyen irányba letérni.

Menetrendek:

HÉV: http://www.bkv.hu/hu/hev_menetrend
Vonat: http://www.mav-start.hu

További információk a közlekedésről:

Parkolás:

SZIE Parkolók
Az egyetem területén a parkolás ingyenes.

Utolsó módosítás: 2016. április 28., csütörtök, 01:05