Konferenciahírek

MoodleMoot 2011 hírek

 
Kép
MoodleMoot 2011 hírek
Vágvölgyi Csaba írta 2011. június 1., szerda, 23:18 időpontban
 
Kedves Moodle Barátok!

Néhány újabb információ a MoodleMoot 2011 konferenciáról:
  1. Az előadásjavaslatok leadási határidejét meghosszabbítottuk. Az új határidő: 2011. június 6. (hétfő)
  2. Többen érdeklődtek a konferencia részletes programja iránt. Terveink szerint június 10-én (az beérkezett előadásjavaslatok elbírálását követően) tesszük közzé a részletes program első verzióját, addig csak az előzetes program érhető el.
  3. Szintén sok kérdést kaptunk a szállással kapcsolatban, ezért szeretnénk megerősíteni az alábbiakat:
    A konferenciára való jelentkezés nem tartalmazza a szállásfoglalást. Szállásként a SZIE kollégiumát javasoljuk, de ennek lefoglalásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.
  4. A konferencia tematikája kibővült egy újabb aktuális kérdést érintő témakörrel:
    Közösségi hálózatok helye és szerepe az oktatásban - Lehet-e tanulásra használni a közösségi hálózatokat (Twitter, Facebook, ...)? Ha igen, akkor hogyan győzzük le a tanulók/tanárok ezzel kapcsolatos fenntartásait? Közösségi oldalak integrációja a Moodle keretrendszerbe. - ebben a témában is várjuk előadók jelentkezését.
  5. Szeretnénk felhívni a figyelmet a MoodleMoot oldal Twitter csatornájára (http://twitter.com/MoodleMoot_hu), ahol a konferenciát érintő híreken túl olvashatnak a Moodle és a eLearning aktuálitásairól is.
  6. Ha bármilyen kérdésük van a konferenciával kapcsolatban, azt feltehetik a MoodleMoot kávézóban, illetve a moodlekonf@gmail.com email címen.
Tisztelettel: Vágvölgyi Csaba (MoodleMoot.hu adminisztrátor)