Moodle 2 Fogalomtár by Péter Édes - Sunday, 27 February 2011, 1:46 PM Number of replies: 2 Sziasztok!Létrehoztam egy fogalomtárat. Ha új fogalmat szeretnék bevinni aA(z) "glossary_entries" táblázat "LOWER(concept)" mezője nem létezikhibaüzenet jelenik meg.Hogyan tudnám orvosolni a problémát? Permalink Reply In reply to Péter Édes Tárgy: Moodle 2 Fogalomtár by Csaba Vágvölgyi - Saturday, 12 March 2011, 12:53 AM Üdv!Nálam (Moodle 2.02) működik a fogalomtár.Eseteleg egy frissítés nem oldja meg a gondot?Vágvölgyi Csaba Permalink Show parent Reply In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: Moodle 2 Fogalomtár by Péter Édes - Saturday, 12 March 2011, 7:53 AM Sziasztok!Én két tárhelyen használom a Moodle 2-t. Ahol én telepítettem, ott nekem is működik, a másikon nem. Csak azért vetettem fel a kérdést, hátha találkozott valaki ilyen hibával, s van ötlete a megoldásra. Permalink Show parent Reply
In reply to Péter Édes Tárgy: Moodle 2 Fogalomtár by Csaba Vágvölgyi - Saturday, 12 March 2011, 12:53 AM Üdv!Nálam (Moodle 2.02) működik a fogalomtár.Eseteleg egy frissítés nem oldja meg a gondot?Vágvölgyi Csaba Permalink Show parent Reply In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: Moodle 2 Fogalomtár by Péter Édes - Saturday, 12 March 2011, 7:53 AM Sziasztok!Én két tárhelyen használom a Moodle 2-t. Ahol én telepítettem, ott nekem is működik, a másikon nem. Csak azért vetettem fel a kérdést, hátha találkozott valaki ilyen hibával, s van ötlete a megoldásra. Permalink Show parent Reply
In reply to Csaba Vágvölgyi Tárgy: Moodle 2 Fogalomtár by Péter Édes - Saturday, 12 March 2011, 7:53 AM Sziasztok!Én két tárhelyen használom a Moodle 2-t. Ahol én telepítettem, ott nekem is működik, a másikon nem. Csak azért vetettem fel a kérdést, hátha találkozott valaki ilyen hibával, s van ötlete a megoldásra. Permalink Show parent Reply