Üdv, Két kérdésem van.
1) miként lehet(ne) a saját google keresőmet úgy elhelyezni, hogy az összes kurzus nyitóképernyőjén megjelenjen?
2) hogyan érhetném el, hogy a google keresőm nyitott (látható) állapotban legyen úgy, hogy ne kelljen mint egy kurzust megnyitni?
Nem világos, hogy mit értesz saját Google kereső alatt?
Ha egy blokkot minden kurzusban meg akarsz jeleníteni, használhatód a megmaradó blokkok szolgáltatást
Adminisztráció ► Modulok ► Blokko k►Megmaradó blokkok
Ha ez a "Saját Googel kereső" elhelyezhető egy HTML blokkban, akkor a probléma megoldódott.
Üdv.:
Vágvölgyi Csaba
Ha egy blokkot minden kurzusban meg akarsz jeleníteni, használhatód a megmaradó blokkok szolgáltatást
Adminisztráció ► Modulok ► Blokko k►Megmaradó blokkok
Ha ez a "Saját Googel kereső" elhelyezhető egy HTML blokkban, akkor a probléma megoldódott.
Üdv.:
Vágvölgyi Csaba
Nekifutok még egyszer :))
Arról van szó, hogy irányított google keresőt helyeztem el egy HTML blokkban a címlapon kurzusként.
Ez így működik is, csak az a baj, hogy a blokk nevére kell ahhoz kattintani, hogy megnyíljon az ablak.
Ugye azt szeretném, ha a diákom belépés után rögtön látná a keresőt :)))
Szóval nyitott legyen.
Arról van szó, hogy irányított google keresőt helyeztem el egy HTML blokkban a címlapon kurzusként.
Ez így működik is, csak az a baj, hogy a blokk nevére kell ahhoz kattintani, hogy megnyíljon az ablak.
Ugye azt szeretném, ha a diákom belépés után rögtön látná a keresőt :)))
Szóval nyitott legyen.
Bocs, biztos keveset aludtam, de még mindig nem értem :)
"egy HTML blokkban a címlapon kurzusként"
Mi az hogy kurzusként?
A blokk neve alatt mit értesz? A blokk fejlécében szereplő szöveget?
hogy megnyíljon az ablak.
Ez most egy új böngésző ablakot jelent, vagy csak a Moodle blokk "szétnyitását"?
Ha eseteleg tudsz küldeni egy linket, lehet hogy egy ilyen csekély értelmű medvebocs is megérti a dolgot... :)
"egy HTML blokkban a címlapon kurzusként"
Mi az hogy kurzusként?
A blokk neve alatt mit értesz? A blokk fejlécében szereplő szöveget?
hogy megnyíljon az ablak.
Ez most egy új böngésző ablakot jelent, vagy csak a Moodle blokk "szétnyitását"?
Ha eseteleg tudsz küldeni egy linket, lehet hogy egy ilyen csekély értelmű medvebocs is megérti a dolgot... :)