ModleMoot kávézó

Felhívás modulbemutató előadásra

 
Kép
Felhívás modulbemutató előadásra
Papp Gyula írta 2009. szeptember 20., vasárnap, 11:06 időpontban
 

Kedves Kollégák!

A Moodle-hoz jelenleg 553 olyan modul, plugin, blokk érhető el (a standard modulokkal együtt), amely a Moodle képességeit terjeszti ki. A moodle.org oldalon található modulokon túl számos kifejezetten a Moodle-hoz, vagy a Moodle-ban használható regisztrálatlan kiegészítés létezik. Ezek a kiegészítők sokkal használhatóbbá teszik rendszereinket. Olyan problémákat oldanak meg, amelyek teljesebbé teszik a tananyagaink bemutatását.

Az idei Moot-on szeretnénk meghonosítani egy új előadástípust. Sokszor egy-egy kiegészítő bemutatása nem tölti ki egy hagyományos előadás kereteit. Most lehetőséget teremtünk olyan 10 perces bemutatók tartására, amelyekben egy-egy modul, vagy néhány apróbb kiegészítés bemutatására nyílik lehetőség.

Keressük és várjuk azokat az előadókat/előadásokat, akik saját rendszerükben sikeresen alkalmaznak kiegészítőket, s – legyen az bármily csekély – mások érdeklődésére számot tarthat. Szeretnénk, ha minél több kiegészítő bemutatásra kerülne.

Ezzel együtt a konferencia weboldalán lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy a bemutatott (s további) modulok elérhetőségét, magyar nyelvi csomagját elérhetővé tegyük.

Nagy Dénes - kép
Tárgy: Felhívás modulbemutató előadásra
Nagy Dénes írta 2009. október 3., szombat, 15:56 időpontban
 
Kedves Gyula,


Köszönöm a sorozatos emlékeztetőket, végül hasznosnak bizonyultak, mert ma beírtam két előadástémát, meg egyhez hozzá is szóltam. Remélem, érdekesnek tartjátok majd a témáimat.

Azt szeretném kérdezni, az előadók mentesülnek-e a részvételi díj alól? (Tudod, válság van, szeretném spórolva átadni az értékes infókat a hallgatóságnak...)


További kellemes hétvégét és jó munkát kívánok!

üdv,
Dénes

ui: most a szokásosnál kevesebb előadásjavaslat érkezett, ugye jól látom? Mi lehet ennek az oka vajon?
Kép
Tárgy: Felhívás modulbemutató előadásra
Selmeci István írta 2009. október 3., szombat, 18:32 időpontban
 

Te írtad: válság van. A munkáltató nem fizeti az utat, szállást, konferencia díjat. Debreceni útjaimat pl. évek óta én fizetem.

Selmeci István

Nagy Dénes - kép
Tárgy: Felhívás modulbemutató előadásra
Nagy Dénes írta 2009. október 3., szombat, 20:58 időpontban
 
És mi ebből a tanulság?

Dénes