Telepítési problémák

Telepítési problémák

Illés Zoltán írta időpontban
Válaszok szám: 4

Üdvözlök Mindenkit!

Úgy gondolom célszerű nyitni egy új topic-ot a témának!

A kérdésem a következő lenne:

Az extra.hu-ra szeretném felrakni a moodle-t probálkoztam az 1.4-el és 1.7-el is a mdl_choice tábla készítésénél mindkettő megállt.

Az extrán mysql 5.0.27 van, és a hibát az okozza (más angol nyelvű fórumok szerint), hogy a "release" szó foglalt a mysql 5 -ben.Ha jól értelmeztem azt írták, hogy kommentezéssel megoldható a gond, de nem volt részletezve, hogy melyik fájl(ok)ba.

Esetleg tudtok-e megoldást a problémára, esetleg más verziót vagy trükköt, hogy az extrán működjön a moodle.

Köszönettel: Illés Zoltán

Válasz erre: Illés Zoltán

Tárgy: Telepítési problémák

Papp Gyula írta időpontban
Furcsa a jelenség....
De miért az extrára? tágra nyílt szemek
Nem méretkorlátozási problémáról van szó?
Válasz erre: Papp Gyula

Illés Zoltán írta időpontban
Nem hiszem, hogy méret probléma lenne pont ez tetszik az extrába! Másrészt erre konkrétan írtak 2-3 fórumon is, hogy a mysql 5 problémázik.

Az extra azért tetszik, mert sikeresen megújult, 1G tárhely, 100MB a mysql-ben, másodszintű domén a felszasználó név, php futtattás, napi 50 e-mail küldéssel, több webhelyet is lehet regisztrálni egy e-mail címre, (lesz postafiók is).Szóval ez az extra már nem "az" az extra, ami volt.

Ezért szeretném itt is használni, másrészt  arra is jó megoldás, hogy aki most ismerkedik vele nem kell szervert telepítenie.

Nem tudom ismertek-e esetleg más nyilvános webhelyet, ahol biztosan működik a moodle.Azt köszönettel venném, ha tudna valaki ilyet küldeni.

Válasz erre: Illés Zoltán

Törölt felhasználó írta időpontban
Hát nekem is jó lenne egy tipp, hogy milyen tárhelyszolgáltatónál menne fel problémamentesen! A fórumon láttam, hogy a CWI-n megy, fel is tettem minden gond nélkül csak épp nem enged bejelentkezni, sem admin-nal, sem regisztrált felhasználóval (mertr regisztrálni azt lehet). Help me!