Név: Klötzl Ferenc
e-mail: ferenc.klotzl@otpbank.hu
Intézmény: OTP Bank Nyrt
Bemutatkozás:

Az OTP Bank Nyrt. digitális képzési csoportvezetője vagyok. Feladatom és felelősségem, hogy megfelelő minőségű digitális képzési tartalmak szülessenek a munkatársak fejlesztéséhez. A csapatom tervez és kivitelez digitális képzési tartalmakat, tananyagokat, komplex kurzusokat. 

Feladatom, hogy a kialakított digitális képzési ökoszisztéma megfelelően működjön, a teljes szervezetben elérhető és jól kontrollált legyen. A munkatársak képesek legyenek akár szervezeten belüli hálózatról, de akár teljesen külső hűálózatról a hozzájuk rendelt képzések digitális elemeit elérjék.

Szolgáltatjuk a képzseinket a csoporttagoknak is, legyenek azok külföldi leánybankok munkatársai vagy magyarországi leányvállalat munkavállalói. 

Célcsoportunk mintegy 40 ezer munkavállaló.

   
Az előadás címe: Komplex kurzus bemutatása - Moodle
Absztrakt:

Előadásomban egy olyan, sok elemet tartalmazó komplex kurzust mutatok be, melyet a szervezetben az új belépő hálózati kollégák képzésében használunk. Az Origo kurzus minden olyan elemet tartalmaz, amely az új belépő kolléga onboardingjában fontos és szükséges. Legyen az szinkron vagy asszinkron képzési tevékenység vagy tartalom.

Megpróbáltuk minél jobban kihasználni a Moodle adta lehetőségeket, hiszen az addig használt képzés szervezési rendszer adottságai meglehetősen szűkösek voltak a komplex képzések lebonyolításában. 

Prezentáció:
Cikk:
Online prezentáció:
Igényelt időkeret: 20 perc (előadás)
Besorolás: munkahelyi/vállalati képzés
esettanulmány
tananyagfejlesztés
módszertan