Név: Nagy Gábor Zsolt
e-mail: gnagy@eduroll.eu
Intézmény: Európai Bizottság / Eduroll
Bemutatkozás:

e-learning szakértő, Moodle tanusított edukátor

2000 óta foglalkozom e-learning-l, 2005 óta használok Moodle-t.

Számos e-learning bevezetési projektben vettem részt, 7 évig a Műegyetem Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Intézet munkatársaként a Műegyetem akkori legnagyobb Moodle oldalát üzemeltettem. Számos oktatásfejlesztési projektben vettem részt (LdV, Commeinus, HEFOP)

Jelenleg külsős tanácsadóként az Európai Bizottságnak dolgozom.

   
Az előadás címe: A BTSF ACADEMY, az Európai Bizottság egyik Moodle platformja a gyakorlatban
Absztrakt:

A Better Training for Safer Food (BTSF) az Európai Bizottsági kezdeményezése, melynek célja hogy az élelmiszer- és takarmányjog, az állategészségügy és az állatjólét, valamint a növény-egészségügyi és növényvédő szerekre vonatkozó szabályok ismeretét terjessze.

A BTSF ACADEMY 2018-ban indult azzal a céllal, hogy a BTSF tantermi tréningjei mellett e-learning tananyagokat biztosítson a célcsoportoknak. A pandémia idején az akadémia felülete teret adott virtuális osztálytermeknek, melyek kiváltották azon hagyományos tantermi kurzusokat, melyeket nem lehetett megtartani korlátozások miatt. A pandémia lecsengése után is megmaradtak a virtuális osztálytermi kurzusok, valamint célunk hogy a tantermi képzéseket blended formában folytatjuk tovább.

Prezentációmban a BTSF ACADEMY Moodle platformját mutatom be, illetve pár szóban kitérek az Európai Bizottságon belül használt egyéb Moodle környezetekre. 

Prezentáció: PDF-dokumentum BTSF_ACADEMY_MoodleMoot_2022.pdf
Cikk:
Online prezentáció:
Igényelt időkeret: 20 perc (előadás)
Besorolás: esettanulmány
jó gyakorlat
módszertan
üzemeltetés
kiegészítő modulok
felhő alapú megoldások