Konferenciahírek

MoodleMoot 2012 hírlevél (2012. 06. 08.)

 
Kép
MoodleMoot 2012 hírlevél (2012. 06. 08.)
Papp Gyula írta 2012. június 8., péntek, 15:26 időpontban
 
Kedves Moodle Barátok!

Szeretnénk egy rövid összefoglalót nyújtani a MoodleMoot konferenciával kapcsolatos történésekről:
A MoodleMoot konferencia idén először ISBN számmal rendelkező elektronikus konferenciakiadványban biztosít megjelenési lehetőséget az előadásokhoz kapcsolódó publikációknak. A kiadványban való publikálással kapcsolatos információk (formátumok, határidők) hamarosan elérhetők lesznek a konferencia weboldalán.Közeledik az előadással való jelentkezések határideje. Akik nem akarnak lemaradni, azok az itt leírt módon adhatják meg a tervezett előadással kapcsolatos információkat.Már a Facebookon is jelen vagyunk. Néhány hete elindult MoodleMoot közösség Facebook  oldala is. Itt is tájékozódhatnak a konferencia programjával kapcsolatban. (http://www.facebook.com/MoodleMootKonferencia)Kísérleti jelleggel elindult a MoodleMoot.hu blogja is, ahol a Moodle-lel és a rendezvénnyel kapcsolatos híreket, érdekességeket olvashatnak. (http://hunmoot.blogspot.hu)Szintén újdonság, hogy a rendezvényen kiállítókkal találkozhatnak:

Az idei Moot-on Bemutatkozik a Pearson Education. A Pearson már régóta jelen van Magyarországon. Jobbára a Longman nyelvkönyvek kiadójaként ismerjük. A Pearson azonban a világ egyik vezető tankönyvkiadójaként, tananyag gyártójaként már régóta jelen van az eLearning területén is.  További részletek a blogon olvashatók...


Szintén megismerhetjük a konferencián, hogy az Apple-nek milyen elképzelései vannak a mobil tanulás lehetőségeiről, illetve milyen megoldásokat kínálnak erre jelenleg. Kiemelt figyelmet szemtelünk iBook Author-nak, amely forradalmasíthatja a tankönyvekről alkotott elképzeléseinket – kitágítva a szemléltetés jelenlegi lehetőségeit.

További részletek a Facebook oldalon...

  • Tartalomfejlesztési Szakmai Nap – június 29. az eLearning tartalom fejlesztésről szól. Egy előadássorozat keretében igyekszünk bemutatni az érdeklődők számára, hogy hol a helye az eLearningnek egy szervezet életében, milyen technikai és módszertani felkészültségre van szükség, illetve, hogyan kell megtervezni és levezényelni egy eLearning tartalomfejlesztési projektet. Az előadások után workshop keretében folytatódik a munka.

Mindenkit szeretettel várunk a konferenciára!

Üdvözlettel: a szervezők