Pedagógiai fórum

Néhány szöveg lenne nálam,

 
Kép
Néhány szöveg lenne nálam,
Könczei György írta 2007. szeptember 17., hétfő, 11:08 időpontban
 
főleg angolul, tudom, hogy többeknek jól jönnének. Küldeném őket valahogy a brainshare-re, de itt csak egy file-t lehet feltölteni. Van ötletetek, hogyan küldjek több filet?
Amit mi magyarítottunk, készítettünk mind itt vannak: http://moodle.disabilityknowledge.org/
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/1: A Cole-könyv
Könczei György írta 2007. szeptember 24., hétfő, 12:33 időpontban
 
Először is itt lenne a nevezetes Jason Cole könyv. Valamikor a Hálóról vadásztam, s készítettem belőle pdf-et. Figyelem! Itt-ott jobb, gazdagabb, mint a FourthRice-könyv, aki kissé fellengzős; Martin D.-t és a nemzetközi fejlesztő közösséget nem is említi...: William H. Rice, IV. 2006: Moodle. Packt Publishing, Birmingham-Mumbai.
Szívesen elküldtem volna, Barátaim, de egyrészt nem jött válasz a "hogyan küldjek több file-t egyszerre?" kérdésemre, másrészt, ami nagyobb gond, mert az aktivitást fogja meg: itt a limit 500K. Hiába próbáltam feltölteni, a fizikai korlát miatt nem megy. Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy egy brain se haladja meg az 500K-t?
Tudjátok mit? Holnap kinyomtatok 1 példányt és beteszem a Bárczi könyvtárába. Ott, ha valakit érdekel, helyben olvasással elérhető lesz jövő hétfőtől.
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/2.: A Rice-könyv
Könczei György írta 2007. szeptember 24., hétfő, 13:01 időpontban
 
William H. Rice 2006: Moodle. Packt Publishing, Birmingham-Mumbai. Ez valóban offline könyv, de megvettem a Bárczinak, annak könyvtárában (06/1 358-5500) hozzáférhető lesz 2007. január 15-e után.
A Moodel admin-területét bemutató fejezetét összevadásztam nemrégiben, s, ha nem haladja meg a korlátot, most feltöltöm. (Megnéztem, az is meghaladja. Kár. Az információ azért talán hasznos a Kollégáknak).
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/3.:
Könczei György írta 2007. szeptember 24., hétfő, 13:30 időpontban
 
Lenne még néhány, pl. a Matt Riordan-könyv, meg egy Moodle-Blackboard összehasonlítás, meg még más is, sajnos mindegyik meghaladja a korlátot (többségük képekkel, ikonokkal illusztrált, ezért 1-4 Mb közöttiek). Sajnos nem mennek fel. Abbahagyom.
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/3.:
Bánhidi Árpád írta 2007. november 30., péntek, 12:46 időpontban
 
Én szívesen fogadnám ezeket a dokumentumokat! Már csak azért is, mert szeretnék jobban elmélyedni ebben a témában, bár az angolságom korántsem tökéletes. :-(
Néhány napja sikerült elindítanom azt az iskolai oktatási környezetet, aminek tervezéséről beszéltem a konferencián. Elérhető a https://oktatas.oveges-szi.hu címen. Sajnos a munka során nekem is sikerült "gazdagodnom" néhány tüskével. :-(

Ha Papp Gyuláék nem bánják, akkor nálam elérhetők lehetnének az anyagok. Jelenleg 32MB-ra állítottam be a max feltöltési korlátot. A kiszolgálón jelenleg kb. 90GB szabad hely van, ami a saját kurzusaimnak is kell. Remélem azért elférünk majd. :-)

Kavarodást nem szeretnék ezzel kapcsolatban, viszont rendszergazdaként meg tudom tenni, hogy (bizonyos korlátok mellett) a "magam" részére biztosítok valamennyi erőforrást. Ha ezzel hasznosan tudom szolgálni a magyarországi eLearning közösséget, annak örülök.
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/3.:
Papp Gyula írta 2007. december 2., vasárnap, 15:24 időpontban
 

Nálunk sincs ennek akadálya. A problémát már áthidaltuk a "Dokumentumok megosztása" adatbázissal. Hamarosan én is feltöltenék néhány - egyébként szabadon hozzáférhető - eLaerninggel kapcsolatos e-könyvet.

Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam/3.:
Bánhidi Árpád írta 2007. december 4., kedd, 15:42 időpontban
 
Ez jó hír, mert akkor minden egy helyen elérhető lesz.
Kép
Tárgy: Néhány szöveg lenne nálam,
Erdei Péter írta 2008. június 13., péntek, 16:11 időpontban
 
off: üdv,
mivel néhány tanárkollégámmal mi is próbálkoznánk ebben az évben, az engedélyedet kérném a anyagaitok felhelyezésére a portálomon.