Technikai fórum

Moodle hoszting

 
Kép
Re: Moodle hoszting
Gloner Csaba írta 2018. szeptember 29., szombat, 14:42 időpontban
 

Kedves Gábor,

Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de talán segítség lesz. Az én tapasztalatom szerint érdemes ingyenes tárhely helyett fizetni érte egy kicsit inkább. Pl. https://www.hostingadvice.com/how-to/best-moodle-hosting/

Én a bluehost-nál vagyok megosztott tárhelyen már hat éve, három évre fizetek elő egyszerre, így havonta nem sok tényleg. Az oldal nem villámgyors, de OK és teljesen megbízhatóan működik. Persze a megosztott tárhely miatt néha elvileg nagyon belassulhat, de nekem nem volt még ilyen.
Soha nem volt előre nem látott kimaradás, a tervezettekről meg mindig értesítenek. Minden korlátlan, akárhány subdomain is lehet és nincs korlátozva az egyszerre belépő felhasználók száma sem.

Sok macerától megkíméled magad, ha így döntesz.

De persze ez csak az én tapasztalatom, lehet, hogy valaki más mindjárt ajánl egy jó ingyeneset és akkor én is átmegyek oda. :)

Csaba

Kép
Tárgy: Re: Moodle hoszting
Russell Oliver írta 2020. május 13., szerda, 15:09 időpontban
 

Bluehost and other types of shared hosting are good if you have a small website. Otherwise, I recommend a VPS or cloud server for large Moodle sites. Moodle Hosting on a cloud server provides better performance and security.