Név: Papp Gyula
e-mail: papp.gyula@consedu.hu
Intézmény: CONSEDU
Bemutatkozás:

Moodle felhasználó/Moodle adminisztrátor vagyok. Jelenleg a Debreceni Egyetemen dolgozok. 2000 óta foglalkozok e-learninggel (e-learning szabványokkal, tananyagfejlesztéssel, e-learning alkalmazások honosításával és adaptálásával, módszertannal), korábban multimédiás oktatási alkalmazások fejlesztésével.
Moodle-t 2003 óta használok. A Moodle fejlődésével, változásával együtt én is egyre többet tudok meg a rendszerről és a használati lehetőségéről.

2007 óta az e-learning mellett változó intenzitással bíbelődök az ePortfólióval. Több ePortfólió rendszer bevezetésével, az ePortfólió alkalmazásával, alkalmazások honosításával foglalkoztam.

   
Az előadás címe: Látványosabb tananyagok – Bootstrap támogatással (WorkShop)
Absztrakt:

Számos előnnyel jár, ha a tananyagokat a Moodle szerzői eszközeivel állítjuk elő. De ezzel kapcsolatosan sokan felvetik, hogy az így létrehozott tananyagok túl szimplák.

Bár az alapértelmezett eszközkészlet is kínál megoldásokat a tananyag ízléses megformázására, a jól tagolt tananyagok kialakítására, arról vajmi keveset tudnak a felhasználók, hogy erre valóságos kincsesbánya lapul a talpuk alatt.

Nevezetesen a Moodle megjelenéséért felelős Bootstrap „motor”.

A workshopon a Bootstrap  kínálta lehetőségekről lesz szó és természetesen arról, hogy hogyan tudjuk ezt előcsalogatni.

Várjuk az érdeklődőket, designereket és hozzászólókat.

.

Prezentáció:
Cikk:
Online prezentáció:
Igényelt időkeret: Workshop (min. 45 perc)
Besorolás: közoktatás
felsőoktatás
szakképzés
munkahelyi/vállalati képzés
jó gyakorlat
módszertan
digitális írástudás
reszponzív megoldások