Moodle themes/skins

Tárgy: Moodle themes/skins

Vágvölgyi Csaba írta időpontban
Válaszok szám: 5
Kedves György!

Sajnos valóban nem egyszerű Moodle témákba botlani a weben. Az általad említett címekhez talán még egyet tudok ajánlani, a Humboldt egyetemet (Egyesült Államok), akik jó néhány kiegészítést fejlesztettek már a Moodle-hoz, és korábban néhány theme is elérhető volt az oldalukon (bár most csak egyet látok):
http://cdc.humboldt.edu/moodle/course/view.php?id=3&topic=all#6

Az általad beküldött 2. cím (ThemeGurus, korábban MoodleThemes) régen több publikusan letölthető állományt tartalmazott. Egy kisebb szemezgetést le tudsz tölteni innen, igaz ezek még az 1.5 verzióhoz készültek.

Aki saját stílus elkészítésre adja a fejét, annak kötelező olvasmány a Moodle Docs idevágó része.
Válasz erre: Vágvölgyi Csaba

Tárgy: Moodle themes/skins

Könczei György írta időpontban
Köszönöm Csaba,
a Humboldt site-on be kellett iratkoznom, de utána sem engedett a link által megadott pontra. Nem nagy baj, tájékozódásnak nagyon jók voltak a megadott források.
Válasz erre: Könczei György

Tárgy: Moodle themes/skins

Törölt felhasználó írta időpontban
Mi a legtöbbször egy-egy theme egyszerú átalakításával próbálkoztunk. Én pl. nem vagyon informatikus, de a színeket kezelő php és html fájlokban viszonylag könnyen meg lehet találni az egyes színkódokat. Vannak nehezebben és könyebben alakítható sablonok. Az alapkészletben lévő wood szerintem nagyon könnyen átlátható, a legtöbb esetben mi ezt berkácsoltuk. Lásd. mellékelt képernyőrészlet. Kezdetben "wood" volt és pár óra alatt ilyen lett :-)
Picture_3.png csatolmány
Válasz erre: Törölt felhasználó

Tárgy: Moodle themes/skins

Vágvölgyi Csaba írta időpontban
Ügyes munka! A "Fa" nem vész el csak átalakul :)